ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ;

Μία πολύ συχνη ερώτηση που αντιμετωπίζω στις συνεδρίες μου όσο αφορά θέματα αφθονίας είναι γιατί δεν κερδίζω το Τζόκερ;Ή σε τεχνικές υλοποίησης και αφθονίας το θέμα που μου φέρνουν σαν υλοποίηση οι άνθρωποι είναι:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ.(Ή χρηματιστήριο, κρυπτονομίσματα,στοίχημα,χαρτιά κτλ.)

 

Γιατί λοιπόν δεν κερδίζουμε στο Τζόκερ;

Κάποιες πιθανές πεποιθήσεις ορίζονται ως εξής:

1.Είμαι άτυχος-η

2.Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να αποκτήσω χρήματα

3.Τα χρήματα είναι κακά άρα και όσοι έχουν χρήματα είναι κακοί

4.Αν έχω χρήματα θα με εκμεταλλευτούν, θα με κλέψουν, θα με εκβιάσουν κτλ.

5.Δεν θα με αγαπούν αν έχω χρήματα για αυτό που είμαι

6.Τα χρήματα είναι παράνομα με αυτόν τον τρόπο και θα τιμωρηθώ κτλ.

 

Αυτές είναι μόνο λίγες πεποιθήσεις από τις εκατοντάδες που διατηρούμε εν αγνοία μας και δεν επιτρέπουμε ΓΕΝΙΚΑ να συντονιστούμε με την αφθονία όχι μόνο με το Τζόκερ ΕΙΔΙΚΑ.

 

Συγκεκριμένα όμως για το Τζόκερ εδώ ισχύει φωτεινά μου πλάσματα ο νόμος της έλξης. ΟΤΙ ΤΙ;

ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ;

Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν έχει χρήματα ή τόσα χρήματα όσα θα ήθελε και θέλει να κερδίσει το Τζόκερ (ή κάποιο άλλο μέσο)τι εκπέμπει;ΕΛΛΕΙΨΗ. Δηλαδή θέλω να κερδίσω χρήματα γιατί δεν έχω χρήματα. Τι ακούει εδώ το σύμπαν;ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ.Σε τι ανταποκρίνεται το Σύμπαν;Στο δεν έχω χρήματα. Γιατί δεν κερδίζουμε το Τζόκερ;Γιατί δεν έχουμε χρήματα. Για αυτό τα χρήματα έλκονται από τα χρήματα. Γιατί η αφθονία έλκει αφθονία. Η έλλειψη τι θα έλξει;ΕΛΛΕΙΨΗ.

 

Για αυτό και κάποιοι άνθρωποι χωρίς πολλά χρήματα αν κερδίσουν σε κάποιο τυχερό παιχνίδι,κληρονομιά ή κάτι άλλο(που μόνο τυχερό παιχνίδι δεν είναι, κρύβεται μία ολόκληρη φιλοσοφία και επιστήμη από πίσω του) τα χάνουν πάρα πολύ εύκολα. Γιατί έρχονται στην αρχική τους κατάσταση..δηλαδή στην έλλειψη.

Ήρθαν τόσο γρήγορα τα χρήματα στην ζωή τους που δεν πήραν τα μαθήματά τους σαν ψυχές και συνέχισαν να εκπέμπουν με έλλειψη.

 

Η μέθοδος Θήτα βοηθά την κάθε ψυχή να επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητό της και να πάψει να ακολουθεί πεποιθήσεις φτώχειας, καχυποψίας, έλλειψης, κακίας,φόβου,μίσους κτλ.Αλλά κυρίως να μην πιστεύει  πως η αφθονία έρχεται στην ζωή του μόνο με ένα θαύμα αλλά πως ούτως ή άλλως έχει αφθονία και εκπέμπει αφθονία.Και πως είναι τόσο ικανός και αρκετός που μπορεί από μόνος-η του-ης να ικανοποιήσει τις ανάγκες του-ης χωρίς να εξαρτάται από το Τζόκερ ή από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

 

Θυμηθείτε φωτεινά μου πλάσματα το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΑΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ.Αφθονία είναι ο εσωτερικός πλούτος. Είναι η αγάπη. Τα θετικά συναίσθημα. Η προσφορά, το μοίρασμα και η  χαρά.Πρωτα αποκτάμε αφθονία στον ΝΟΥ και μετά και υλική αφθονία. Το σύμπαν έχει για όλους άπειρα και έχουμε το δικαίωμα να έλξουμε τα πάντα.Αρκεί αυτό που θέλουμε να μην μπαίνει πάνω από την αγάπη. Η αφθονία ποτέ δεν φθίνει  ποτέ δεν τελειώνει και ποτέ δεν εξαρτάται!!

 

Μέθοδος Θήτα Άλλαξε την σκέψη σου και άλλαξε την ζωή σου!

 

Επέτρεψε στην ζωή σου το Θαύμα!

(Visited 6.090 times, 7 visits today)