Για να χτίσεις το κορμί των ονείρων σου πρέπει να χτίσεις πρώτα τον χαρακτήρα σου!

Έχουμε την τάση σαν άνθρωποι όταν μας ενοχλεί κάτι να εστιάζουμε στο αποτέλεσμα και όχι στην αιτία.Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με το σωματικό μας βάρος.

Όταν μας ενοχλεί η εξωτερική μας εμφάνιση τρέχουμε να την αλλάξουμε.Κάνουμε δίαιτα, τρέχουμε στα γυμναστήρια,πηγαίνουμε σε διατροφολόγους,κάνουμε αυστηρή διατροφή και τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι προσωρινό και ύστερα νιώθουμε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα μας. Κατηγορούμε τον εαυτό μας που δεν τα κατάφερε. Γιατί αυτά που έτρωγε στα κρυφά..μας εκθέτουν στα φανερά και νιώθουμε ντροπή που δεν έχουμε αυτοέλεγχο.

Νιώθουμε κενό και αυτός είναι και ο λόγος που τρώγοντας τρώμε τα συναισθήματά μας.Νιώθουμε κατάθλιψη και δεν θέλουμε να βγούμε από το σπίτι μας για να χαρούμε τη ζωή μας.Μισούμε το σώμα μας και θέλουμε με κάθε τρόπο να το εκδικηθούμε.Χάνουμε την πίστη μας διότι πιστεύουμε πως ότι και αν δοκιμάσουμε.. τίποτα δεν θα λειτουργήσει σε εμάς και πως πάντα θα γυρνάμε στην αρχική ή και στην χειρότερη μας κατάσταση

Σε όλα αυτά τα συναισθήματα βάλτε ένα τεράστιο ΣΤΟΠ.Μέσα σε αυτόν τον κατακλυσμό των αρνητικών σκέψεων του μυαλού σας κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και αγαπήστε το είδωλό σας. Αγαπήστε αυτό που βλέπετε. Αγκαλιάστε το με αγάπη,με στοργή,με σεβασμό και ευχαριστήστε το σώμα σας για ότι σας έχει προσφέρει μέχρι τώρα.Νιώστε να σας κατακλύζει η αγάπη.Νιώστε στο αίμα σας να κυλάει αγάπη.Νιώστε κάθε κύτταρο του οργανισμού σας να περιβάλλεται και να γεμίζει με αγάπη και συμπόνια για αυτό το ταλαιπωρημένο κορμί και συγχωρέστε αυτό το βασανισμένο σώμα.Δώστε την ευκαιρία στην ψυχή σας να κάνει μία νέα αρχή και αποχαιρετιστε τον παλιό σας σωματότυπο!Οραματιστειτε πως ευχαριστειτε το σώμα σας που σας εξυπηρετησε μέχρι τώρα ..αλλά δεν το χρειάζεστε άλλο πια και καλώς ορίστε το νέο σας κορμίΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ! ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΕΙ! Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ ορκιζόμαστε πως έχουμε αυτοέλεγχο και πως δεν θα ξανά ανοίξουμε το ψυγείο μας… σαν υπνωτισμενοι οδηγούμαστε εκεί. Επίσης πολύ συχνά συμβαίνει να μην τρώμε πολύ αλλά να μην μπορούμε να χάσουμε βάρος ή όταν το αποφασίζουμε όλα να λειτουργούν κατά μας και πάντα να γίνονται έξοδοι που μας επηρεάζουν και νιώθουμε αδύναμοι,ένοχοι και ντροπή. Για όλα όσα μας συμβαίνουν και για πολύ περισσότερα απο αυτά..ευθύνονται οι υποσυνειδητες πεπεποιθήσεις μας. Για κάθε άνθρωπο είναι εξατομικευμένες και χρειάζεται ειδικό χειρισμό και θεραπεία. Δεν είναι αυτό που τρώμε..πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να κατηγορούν τους άλλους ανθρώπους ότι για τα κιλά τους ευθύνεται το φαγητό τους. Ο άνθρωπος που έχει περιττό βάρος είναι απλά ένας άνθρωπος που εκλιπαρεί για βοήθεια. Είναι ένας άνθρωπος που η ψυχή του δεν βρίσκει ανταπόκριση στην αγάπη και φωνάζει με την εικόνα του.(και το αντίστροφο όταν κάποιος εστιάζει υπερβολικά τις θερμίδες μου και αξιολογεί αρνητικα ακόμα και το νερό που πίνει). Αυτό συμβαίνει είτε γιατί πιστεύει πως δεν αξίζει την αγάπη είτε γιατί πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε από κάτι είτε γιατί πιστεύει πως με Αυτό τον τρόπο τιμωρείται.Ο άνθρωπος με περιττό βάρος έχει βαθιές περιοριστικές πεποιθήσεις στο υποσυνείδητο του που αν δεν ασχοληθεί μαζί τους αυτή η αρνητική κατάσταση θα εμφανίζεται ξανά και ξανά στη ζωή του.Αυτός ο άνθρωπος αν δεν ασχοληθεί με το υποσυνείδητο του θα νιώθει εγκλωβισμένος στο ίδιο του το σώμα.Υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε αρκετά και δεν παχαίνουν.. πολλοί λένε πως είναι ο μεταβολισμός τους.Η αλήθεια είναι πως είναι οι πεποιθήσεις τους.

Τα πάντα είναι ενέργεια. Όταν η ψυχή ασθενεί..το σώμα νοσεί!

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

(Visited 4.520 times, 5 visits today)