Γιατί να επιλέξω τους ενεργειακούς κρυστάλλους του Θήτα Ολον;

Δεν είναι μόνο ο κρύσταλλος που το κάνει όμορφο!Είναι η θεραπεία που το κάνει ξεχωριστό, μοναδικό και ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ!!

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ.

Γιατί να επιλέξω τους ενεργειακά κοσμήματα του Θήτα Ολον;

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΘΗΤΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .

Για την ποιότητα:

Κάθε κρύσταλλος του Θήτα Όλον έχει υποστεί πολλαπλά τεστ αντοχής για να διαπιστωθεί η ανθεκτικότητά του και η εγγύτητα του στην θεραπεία. Ωστόσο αν κάποιος κρύσταλλος σπάσει ή ξεκολλήσει θεωρείται πως έχει εκπληρώσει τον σκοπό του και καλό είναι να απομακρύνεται.Μιας και απορρόφησε όλη την αρνητική ενέργεια και προστάτευσε με επιτυχία τον κάτοχό όπως και ήταν αυτός ο σκοπός του. Σε περίπτωση όμως κάποιου κατασκευαστικού λάθους που πιθανότατα να μας διέφυγε ο κρύσταλλος αντικαθίσταται ίδιος ή όμοιος στην τιμή του.

Όλα τα κοσμήματα διακοσμούνται είτε σε ασημένιες ασήμι ή επιχρυσωμένες 925 αλυσίδες είτε σε ανοξείδωτο ατσάλι. Είτε σε χοντρό ανθεκτικό λαστιχάκι είτε σε δερματίνη αυξομειώμενο σχοινάκι.

Σε κάθε κρύσταλλο αναφέρεται στο site η περιγραφή του,οι ιδιότητές του και ο τρόπος συντήρησής του.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

 

Για την χάρη:

Κάθε κρύσταλλος του Θήτα Όλον είναι ένα κομψοτέχνημα.Έχει επιλεγεί με κριτήρια για να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες του ατόμου που χρειάζεται πάνω του κάτι προστατευτικό αλλά και όμορφο.Σκοπός της ομάδας του Θήτα Όλον είναι να σας παρουσιάσουμε μία συλλογή που είναι κομψή ξεφεύγοντας από τις πεποιθήσεις όπου ήθελαν τα ενεργειακά κοσμήματα να είναι ατσούμπαλα,ασύμμετρα και τεράστια και σε δερμάτινα σχοινιά. Δεδομένου της θεραπείας μέσα από την ενέργεια της αγάπης δεν ισχύει πως όσο πιο μεγάλος είναι ο κρύσταλλος τόσο πιο μεγάλη είναι η προστασία.Αντίθετα ολόκληρη η προστασία του κόσμου μπορεί να εσωκλείεται και σε ένα κουάρκ ενέργειας.Μιας που όλα πια προγραμματίζονται κβαντικά και που υπάρχει η δυνατότητα στιγμιαίας θεραπείας πιο γρήγορη και από την ταχύτητα του φωτός.

Για την ενεργοποιήση:

Όλοι οι κρύσταλλοι είναι επιλεγμένοι για εσένα με πολλή αγάπη.Κατασκευάστηκαν με σκοπό να έρθουν στα χέρια σου και να γίνουν θεϊκοί σύμμαχοί σου.

Σε κάθε κρύσταλλο ξεχωριστά γίνεται η ενεργοποιήση του κρυστάλλου ξεχωριστά μέσα από τις καταπληκτικές τεχνικές της Μεθόδου Θήτα όπου εξατομικεύονται οι δυνατότητες του κρυστάλλου. Ενδυναμώνεται το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ξεμπλοκάρονται τα ιερά ενεργειακά κέντρα για την υλοποίηση του ανώτερου καλού.Και φυσικά γίνονται οι Ενσταλλάξεις μέσα από τις θαυματουργή αυτή τεχνική της μεθόδου Θήτα.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Οι κρύσταλλοι του Θήτα Όλον είναι ξεχωριστοί γιατί εκτός από τις ιδιότητες του ίδιου του κρυστάλλου μέσα από την ενεργοποιήση οι ιδιότητές του ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ και οι δυνατότητές του ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ.Καθώς και ενεργοποιούνται στο κάθε άτομο συγκεκριμένα με το όνομά του και γίνεται όλη η θεραπεία της υλοποίησης προσωποποιημένα με πολύ αγάπη.

Το κάθε άτομο μπορεί να στείλει προσωπικό μήνυμα μέσω του site κατά την αγορά για το τι θέλει να ενδυναμώσει στην ζωή του καθώς και αν χρειαστεί βοήθεια μέσω προσωπικού μηνύματος μπορούμε να καταλήξουμε για το ποιος κρύσταλλος είναι ιδανικός για την περίπτωση του ή ποιος συνδυασμός μέσα από μία σύντομη διαισθητική ανάγνωση.

Για τις καλές τιμές τους:

Δεδομένου της ποιότητάς τους και της ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ τους πολλές φορές άμεσα η τιμή τους είναι εξαιρετικά καλή για να είναι προσιτή σε όλους.Για αυτό και θα δείτε πολλούς κρυστάλλους σε πολλά σχέδια και σε μεγάλη ποικιλία που συνεχώς θα αυξάνεται για να καλύπτει όλες τις ανάγκες και τα γούστα.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ:

•Ο κρύσταλλος δεν είναι θεραπεία αλλά ούτε και αντικαθιστά στην θεραπεία.Ο κάθε κρύσταλλος είναι ενισχυτικός μπορεί να έχει θεραπευτικές ιδιότητες αλλά δεν μπορεί να αναλάβει το κομμάτι της αυτογνωσίας και της ιατρικής επιστήμης.Αυτό είναι το δώρο που κάνουμε εμείς στον εαυτό μας.

• Δεν δίνουμε στον εκάστοτε κρύσταλλο δύναμη.Την δύναμη την έχουμε εμείς και το υποσυνείδητό μας.Την δύναμη την αντλούμε από μέσα μας και από την δύναμη της σκέψης μας μέσω της αυτογνωσίας μας.Ο κρύσταλλος ορίζεται σαν μία ενίσχυση και πανοπλία στον ανώτερο προορισμό μας.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

 

• Ένας κρύσταλλος δεν παραβιάζει ποτέ την ελεύθερη βούληση του ατόμου που το φοράει ή κάποιου άλλου ανθρώπου. Βασίζεται στην αγάπη και χρησιμοποιείται για ενδυνάμωση,θεραπεία και προστασία.

 

• Η θεραπεία του κρυστάλλου γίνεται μέσα από την μέθοδο Θήτα έτσι όπως αναφέρει η δημιουργός της Vaiana Staibol δεν χρειάζεται περαιτέρω γέμισμα με άλλες τεχνικές ή καθαρισμό ή επαναφόρτιση όποιος κρύσταλλος προγραμματίζεται από εμένα προσωπικά.Καθώς επίσης δεν επηρεάζει ο ένας κρύσταλλος τον άλλον αντίθετα μπορούν να φορεθούν μαζί και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον μιας που και όλοι οι κρύσταλλοι του Θήτα Όλον είναι φορτισμένοι με αγάπη για εξατομικευμένα και κβαντικά αποτελέσματα.

 

•Κάθε κρύσταλλος είναι προορισμένος μόνο για τον κάτοχό του και παίρνει την δική του ενέργεια για προστασία και ενδυνάμωση. Καλό θα ήταν οι κρύσταλλοι να μην δανείζονται ή να χαρίζονται. Ο κάθε ένας να έχει τον δικό του.

 

•Κάθε άτομο είναι διαφορετικό και κάθε περίπτωση επίσης. Μπορεί σε κάποια περίπτωση να δράσει άμεσα ή στιγμιαία και σε κάποια άλλη περίπτωση να χρειαστεί περισσότερος χρόνος ή κάποιος παραπάνω συνδυασμός. Δίνουμε χρόνο και αγάπη στον κρύσταλλό μας για να δράσει και τον φοράμε με εμπιστοσύνη.

 

•Αν για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να τον φορέσουμε (καλό θα ήταν όμως τουλάχιστον 3 εβδομάδες με ένα μήνα συνεχόμενα για να λάβει την ενέργεια και να την εξισορρόπησει )  μπορείτε να τον έχετε στο κομοδίνο σας,κάτω από το μαξιλάρι σας ή στην τσάντα σας.

 

(Visited 1.338 times, 1 visits today)