Ενεργειακοί Κρύσταλλοι

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι οι Ενεργειακοί Κρύσταλλοι

Οι Ενεργειακοί Κρύσταλλοι είναι στερεά υλικά με οργανωμένη δομή ιόντων. Αυτή η δομή διατηρείται με την επανάληψη της μονάδας των μορίων σε μια τρισδιάστατη μορφή πλέγματος. Οι κρύσταλλοι μπορούν να έχουν διάφορες φυσικές ιδιότητες, όπως διαφάνεια, σκληρότητα και ηλεκτρική αγωγιμότητα, και χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές, όπως κατασκευές κοσμημάτων, οπτικής τεχνολογίας.

Τι είναι οι Ενεργειακοί Κρύσταλλοι | What are Energy Crystals

Ποιά είναι η χρήση των Ενεργειακών Κρυστάλλων

Οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται ως:

1. Θεραπευτικές εφαρμογές:

Οι Ενεργειακοί Κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται στην ενεργειακή θεραπεία για να βελτιστοποιήσουν τη ροή της ενέργειας στο σώμα και να απομακρύνουν αρνητικές ενέργειες.Κάθε ενεργειακός κρύσταλλος έχει διάφορες ενεργειακές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε θεραπευτικές πρακτικές όπως η απελευθέρωση ενέργειας, η ανακούφιση από το άγχος και η ενίσχυση της εσωτερικής ειρήνης. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πνευματικές πρακτικές, όπως η ενίσχυση της συνείδησης, της αυτοπεποίθησης, της αυτοεκτίμησης, της δόνησης και την ενδυνάμωση της διανόησης.

2. Μεταφορά ενέργειας:

Οι κρύσταλλοι μπορούν να αυξήσουν ή να μεταφέρουν ενέργεια, χρησιμοποιούμενοι για προσωπική ανάπτυξη, συγκέντρωση και απελευθέρωση ενεργειακού δυναμικού.

3. Μετάδοση θετικής ενέργειας:

Ορισμένοι ενεργειακοί κρύσταλλοι θεωρούνται ως “θετικοί” και μπορούν να εκπέμπουν θετική ενέργεια που μπορεί να ενισχύσει το θετικό κλίμα σε έναν χώρο ή σε ένα άτομο.  Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν θετική ενέργεια σε χώρους, όπως το σπίτι ή τον χώρο εργασίας.

4. Διακόσμηση:

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται συχνά ως διακοσμητικά αντικείμενα σε σπίτια και χώρους εργασίας λόγω της ομορφιάς τους και της πιθανής επίδρασής τους στην ενεργειακή ατμόσφαιρα.

Ποιά είναι η χρήση των Ενεργειακών Κρυστάλλων | What is the use of Energy Crystals

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση ενεργειακών κρυστάλλων δεν έχει επιστημονική απόδειξη και η αποτελεσματικότητά τους είναι υποκειμενική και εξαρτάται από την προσωπική πεποίθηση και αντίληψη του καθενός. Καθώς επίσης οι κρύσταλλοι δεν σχετίζονται με κάποια θρησκεία καθώς η ενέργειά τους είναι ξεφεύγει από θρησκευτικές πεποιθήσεις. 

Πώς λειτουργούν οι Ενεργειακοί Κρύσταλλοι

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι λειτουργούν με βάση την ιδιότητα που έχουν να αλληλεπιδρούν με την ενέργεια και να τη μετατρέπουν ή να την ενισχύουν.

Γεννήθηκαν με την γέννηση της γης και αλλάζουν όσο και η γη αλλάζει. Ουσιαστικά οι κρύσταλλοι θεωρούνται το DNA της γης καθώς αποτελούν το χημικό αποτύπωμά της.

Κάθε ενεργειακός κρύσταλλος έχει τις δικές του μορφολογικές, χημικές και φυσικές ιδιότητες που επηρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας του.Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες εφαρμογές, όπως η θεραπεία με πέτρες, η χρήση σε κοσμήματα, η μετατροπή της ενέργειας σε ηλεκτρικό ρεύμα σε ορισμένες συσκευές, και η χρήση σε πνευματικές πρακτικές όπως η μεταμόρφωση της ενέργειας, η ενίσχυση της πνευματικής ανάπτυξης και η χρήση τους σε πυραμίδες και άλλα γεωμετρικά σχήματα για την ενίσχυση και την αποκατάσταση της ενέργειας.

Σημειώνεται ότι η θεραπευτική ή πνευματική αξία των ενεργειακών κρυστάλλων δεν έχει επιστημονική απόδειξη και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως υποκειμενική εμπειρία.

Energy Crystal Ring | Δαχτυλίδι ενεργειακού κρυστάλλου
Πώς λειτουργούν οι Ενεργειακοί Κρύσταλλοι

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι μπορούν επίσης να απορροφήσουν, να αποθηκεύσουν και να απελευθερώσουν ενέργεια, καθιστώντας τους χρήσιμους για την ενίσχυση των θετικών ενεργειών και την απομάκρυνση των αρνητικών ενεργειών από το περιβάλλον.

Το πώς λειτουργούν ακριβώς οι ενεργειακοί κρύσταλλοι εξαρτάται από τον τύπο του κρυστάλλου και τις ιδιότητες που διαθέτει. Κάθε κρύσταλλος έχει τη δική του ενεργειακή υπόσταση και μπορεί να επηρεάσει το περιβάλλον με διάφορους τρόπους.

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι λειτουργούν με την ιδιότητα που έχουν να εκπέμπουν, να απορροφούν και να μεταδίδουν ενέργεια. Αυτοί οι κρύσταλλοι θεωρούνται πολύπλευροι, καθώς μπορούν να επηρεάσουν με τον ανώτερο τρόπο και σεβόμενοι την ελεύθερη βούληση το περιβάλλον και τα άτομα γύρω τους. Οι ενέργειες που εκπέμπουν μπορεί να είναι θεραπευτικές, ενδυναμωτικές ή καταπραϋντικές, ανάλογα με τον τύπο του κρυστάλλου και τις ιδιότητές του. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ενεργειακούς κρυστάλλους για διάφορους σκοπούς, όπως για θεραπεία, ευεξία, προσωπική ανάπτυξη, προστασία, ασφάλεια, έρωτα, ενίσχυση υγείας και σπιριτισμό.

Ενεργειακοί Κρύσταλλοι και Μέθοδος Θήτα

Η μέθοδος Θήτα (Theta) χρησιμοποιεί μία τεχνική ενεργοποίησης κρυστάλλων που αποσκοπεί στο να επαναφέρει την ενέργεια των κρυστάλλων σε ένα βέλτιστο επίπεδο. Η διαδικασία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει καθαρισμό, φόρτιση με ενέργεια, προγραμματισμό ή επανασυνδεσμοποίηση με βάση τις ανάγκες του ατόμου ως προς τον κρύσταλλο.

Η μέθοδος Θήτα θεωρείται αποτελεσματική για την απομάκρυνση αρνητικών ενεργειών από τους κρυστάλλους και τη βελτίωση των ενεργειακών τους ιδιοτήτων.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Ενεργοποίηση και Προγραμματισμός Ενεργειακών Κρυστάλλων

Με τις τεχνικές της Μεθόδου Θήτα ενδυναμώνουμε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ξεμπλοκάρουμε τα ιερά ενεργειακά κέντρα, υλοποιούμε για το ανώτερο μας καλό, προγραμματίζουμε στις ανάγκες μας και ενσταλάσουμε.Η ενεργοποιήση του κρυστάλλου μέσα από την μέθοδο Θήτα έτσι όπως αναφέρει η δημιουργός της δεν χρειάζεται περαιτέρω γέμισμα με άλλες τεχνικές ή καθαρισμό ή επαναφόρτιση και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλους κρυστάλλους.Ο κάθε κρύσταλλος απευλεθερώνει τις ιδιότητές του στον δικό του ρυθμό και ένταση ανάλογα με το ενεργειακό πεδίο, τις πεποιθήσεις και την δεκτικότητα του κάθε ατόμου για βοήθεια.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Η ενεργοποιήση του κρυστάλλου μέσα από την μέθοδο Θήτα έτσι όπως αναφέρει η δημιουργός της δεν χρειάζεται περαιτέρω γέμισμα με άλλες τεχνικές ή καθαρισμό ή επαναφόρτιση και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλους κρυστάλλους.

Είναι απαραίτητο να ΘΥΜΑΣΤΕ πως ένας κρύσταλλος δεν παραβιάζει ποτέ την ελεύθερη βούληση του ατόμου που το φοράει ή κάποιου άλλου ανθρώπου ή ενέργειας. Βασίζεται στην αγάπη και χρησιμοποιείται για ενδυνάμωση και προστασία για αυτό και δεν έχει αρνητικά συμπτώματα. Σε καμία περίπτωση δε αντικαθιστά την θεραπεία ή την φαρμακευτική αγωγή και η αποτελεσματικότητά του είναι καθαρά υποκειμενική.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ξεκλειδώνοντας την εσωτερική δύναμη στον γρήγορο και χαοτικό κόσμο μας, η εύρεση εσωτερικής γαλήνης και ισορροπίας έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ. Πολλά άτομα στρέφονται σε εναλλακτικές μεθόδους για να επιτύχουν μια αίσθηση ηρεμίας και διαύγειας, και μια πρακτική που έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα είναι η χρήση ενεργειακών κρυστάλλων στο διαλογισμό.

Αυτές οι όμορφες και ζωντανές πέτρες πιστεύεται ότι διαθέτουν μοναδικές ιδιότητες που μπορούν να ενισχύσουν την πνευματική μας σύνδεση, να προωθήσουν τη θεραπεία και να ενισχύσουν τη δύναμη των προθέσεών μας. Εδώ και αιώνες, οι κρύσταλλοι σέβονται για την ομορφιά τους και πιστεύεται ότι κατέχουν ισχυρή ενέργεια.

Η χρήση των κρυστάλλων στο διαλογισμό έχει τις ρίζες της στις αρχαίες παραδόσεις, με πολιτισμούς όπως οι Αιγύπτιοι, οι Έλληνες και οι ιθαγενείς Αμερικανοί να εκτιμούν τις πνευματικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Σήμερα, οι λάτρεις των κρυστάλλων και οι πνευματικοί αναζητητές συνεχίζουν να εξερευνούν τις βαθιές επιδράσεις αυτών των πολύτιμων λίθων.

Πώς ακριβώς λειτουργούν λοιπόν οι ενεργειακοί κρύσταλλοι;

Λέγεται ότι οι κρύσταλλοι περιέχουν δονητικές συχνότητες που αλληλεπιδρούν με το δικό μας ενεργειακό πεδίο ή την αύρα μας. Τοποθετώντας κρυστάλλους πάνω ή γύρω από το σώμα μας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, μπορούμε να ευθυγραμμίσουμε την ενέργειά μας και να προωθήσουμε μια αρμονική ροή μέσα μας. Κάθε κρύσταλλος είναι μοναδικός, με το δικό του σύνολο ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών που μπορούν να επηρεάσουν τη συναισθηματική, νοητική και σωματική μας ευεξία.

Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος διαλογιστής, η ενσωμάτωση ενεργειακών κρυστάλλων στην πρακτική σας μπορεί να επιφέρει πλήθος ωφελειών.

Ας εξερευνήσουμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς κρυστάλλους που χρησιμοποιούνται στο διαλογισμό και τις ιδιαίτερες ιδιότητές τους:

1. Αμέθυστος: Γνωστός ως ο λίθος της πνευματικότητας και της ειρήνης, ο αμέθυστος χαίρει μεγάλης εκτίμησης για τις ηρεμιστικές και προστατευτικές του ενέργειες. Πιστεύεται ότι ενισχύει τη διαίσθηση, προάγει τον ξεκούραστο ύπνο και καθαρίζει την αρνητική ενέργεια.

2. Καθαρός Χαλαζίας: Συχνά αναφέρεται ως ο κύριος θεραπευτής, ο καθαρός χαλαζίας τιμάται για την ικανότητά του να ενισχύει τις προθέσεις και να καθαρίζει το ενεργειακό πεδίο κάποιου. Λέγεται ότι ενισχύει τη διαύγεια, την εστίαση και την πνευματική σύνδεση.

3. Ροζ Χαλαζίας: Ως πέτρα της αγάπης και της συμπόνιας, ο ροζ χαλαζίας εκτιμάται για την ευγενική και περιποιητική του ενέργεια. Πιστεύεται ότι ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς, προάγει την αυτο-αγάπη και προσκαλεί αρμονικές σχέσεις. 4. Κιτρίνης: Γνωστός ως ο λίθος της αφθονίας και της εκδήλωσης, ο κιτρίνης συνδέεται με τη χαρά, την αισιοδοξία και την επιτυχία. Πιστεύεται ότι προσελκύει την ευημερία και ενισχύει τη δημιουργικότητα.

5. Σελενίτης: Με την αιθέρια λάμψη και το καθαρό λευκό χρώμα του, ο σεληνίτης θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός για τις καθαριστικές και εξαγνιστικές του ιδιότητες. Λέγεται ότι καθαρίζει τη στάσιμη ενέργεια, προάγει τη διανοητική διαύγεια και μας συνδέει με ανώτερα πεδία της συνείδησης. Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα από την τεράστια ποικιλία των διαθέσιμων κρυστάλλων για διαλογισμό. Το κλειδί είναι να επιλέξετε τους κρυστάλλους που συντονίζονται μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να έλκεται από τους λίθους που μιλούν στην ψυχή σας.

Για να ενσωματώσετε τους ενεργειακούς κρυστάλλους στην πρακτική του διαλογισμού σας, ξεκινήστε βρίσκοντας έναν ήσυχο και άνετο χώρο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να συγκεντρωθείτε.

Μπορείτε να επιλέξετε να κρατήσετε έναν κρύσταλλο στο χέρι σας, να τον τοποθετήσετε στο σώμα σας ή να δημιουργήσετε ένα κρυστάλλινο πλέγμα γύρω σας. Πάρτε βαθιές αναπνοές, επιτρέποντας στον εαυτό σας να εισέλθει σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Καθώς κλείνετε τα μάτια σας, οραματιστείτε την ενέργεια του κρυστάλλου να συγχωνεύεται με τη δική σας, δημιουργώντας μια ισχυρή συνέργεια. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού σας, μπορεί να βιώσετε μια σειρά από αισθήσεις, συναισθήματα ή ιδέες. Δώστε προσοχή σε οποιεσδήποτε μετατοπίσεις στην ενέργειά σας ή στις σκέψεις που προκύπτουν.

Οι κρύσταλλοι έχουν έναν τρόπο να ενισχύουν τις προθέσεις μας και να μας συνδέουν με την εσωτερική μας σοφία, οπότε να είστε ανοιχτοί στο να λάβετε μηνύματα ή καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας.

Να θυμάστε ότι η πραγματική δύναμη των ενεργειακών κρυστάλλων βρίσκεται μέσα στις δικές σας προθέσεις και πεποιθήσεις.

Αν και σίγουρα μπορούν να ενισχύσουν την εμπειρία του διαλογισμού σας, είναι τελικά η δική σας δέσμευση για αυτοφροντίδα και προσωπική ανάπτυξη που θα επιφέρει μόνιμη μεταμόρφωση.

Εν κατακλείδι, ο μαγευτικός κόσμος των ενεργειακών κρυστάλλων και η βαθιά σύνδεσή τους με τα τσάκρα μας, μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες της ολιστικής θεραπείας και της πνευματικής ανάπτυξης. Κατανοώντας τις μοναδικές ιδιότητες κάθε κρυστάλλου και τον συντονισμό του με συγκεκριμένα τσάκρα, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη μεταμορφωτική δύναμη αυτών των αρχαίων εργαλείων. Ξεκινήστε λοιπόν αυτό το μυστικιστικό ταξίδι και αφήστε τους ενεργειακούς κρυστάλλους να φωτίσουν το μονοπάτι σας προς την ισορροπία, την αρμονία και την προσωπική εξέλιξη.

 

 

 

Ενεργοποίηση και Προγραμματισμός Ενεργειακών Κρυστάλλων

Συχνές ερωτήσεις

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης της χαλάρωσης, της ενίσχυσης της διαλογικής μελέτης, της προαγωγής θετικής ενέργειας και της υποστήριξης της προσωπικής ανάπτυξης.

Τα αποτελέσματα των ενεργειακών κρυστάλλων μπορεί να είναι διακριτικά και υποκειμενικά. Αν και δεν αντικαθιστούν τις ιατρικές αγωγές, πολλοί άνθρωποι βρίσκουν άνεση, χαλάρωση και αίσθηση ισορροπίας μέσω της χρήσης τους.

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι πιστεύεται ότι βοηθούν στη συναισθηματική ανάρρωση, βοηθώντας στην απελευθέρωση της αρνητικότητας και προάγοντας μια αίσθηση γαλήνης. Μπορούν να λειτουργήσουν ως εργαλεία για προβολή και αυτογνωσία.

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι μπορούν να φοριούνται ως κοσμήματα, να τοποθετούνται σε χώρους διαβίωσης ή να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της διαλογικής μελέτης. Πειραματιστείτε με διαφορετικούς τρόπους ενσωμάτωσής τους στο πρόγραμμά σας και παρατηρήστε πώς επηρεάζουν την ενέργειά σας.

Τα αποτελέσματα των ενεργειακών κρυστάλλων είναι συχνά ανεπίσημα, καθώς δεν εμπίπτουν στις συμβατικές επιστημονικές εξηγήσεις. Οι εμπειρίες των ανθρώπων με τους ενεργειακούς κρυστάλλους ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό.

 

Με τις τεχνικές της Μεθόδου Θήτα ενδυναμώνουμε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ξεμπλοκάρουμε τα ιερά ενεργειακά κέντρα, υλοποιούμε για το ανώτερο μας καλό, προγραμματίζουμε στις ανάγκες μας και ενσταλάσουμε.Η ενεργοποιήση του κρυστάλλου μέσα από την μέθοδο Θήτα έτσι όπως αναφέρει η δημιουργός της δεν χρειάζεται περαιτέρω γέμισμα με άλλες τεχνικές ή καθαρισμό ή επαναφόρτιση και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλους κρυστάλλους.Ο κάθε κρύσταλλος απευλεθερώνει τις ιδιότητές του στον δικό του ρυθμό και ένταση ανάλογα με το ενεργειακό πεδίο, τις πεποιθήσεις και την δεκτικότητα του κάθε ατόμου για βοήθεια.

Είναι απαραίτητο να ΘΥΜΑΣΤΕ πως ένας κρύσταλλος δεν παραβιάζει ποτέ την ελεύθερη βούληση του ατόμου που το φοράει ή κάποιου άλλου ανθρώπου ή ενέργειας. Βασίζεται στην αγάπη και χρησιμοποιείται για ενδυνάμωση και προστασία για αυτό και δεν έχει αρνητικά συμπτώματα. Σε καμία περίπτωση δε αντικαθιστά την θεραπεία ή την φαρμακευτική αγωγή και η αποτελεσματικότητά του είναι καθαρά υποκειμενική.

Η συνδυασμός των ενεργειακών κρυστάλλων μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές ενεργειακές αλληλεπιδράσεις. Πειραματιστείτε με διάφορους συνδυασμούς για να ανακαλύψετε τις συνεργίες και τα αποτελέσματα που αισθάνεστε ότι σας

Η δράση των ενεργειακών κρυστάλλων ξεκινά από την στιγμή της ενεργοποιήσης και του προγραμματισμού και ενισχύεται κατά την επαφή με το άτομο. Ανάλογα με το πόσο αφυπνισμένο είναι ένα άτομο, πόσο έχει δουλέψει με τον εαυτό του, το επίπεδο της αυτογνωσίας του, πόσο καλοδέχεται και πόσο έχει πίστη στην ενέργεια αυτή και ανάλογα με το αν συνδυάζει τους ενεργειακούς κρυστάλλους και με θεραπεία, αυτοβελτίωση και ολιστική θεραπεία θα νιώσει και πιο γρήγορα τα αποτελέσματα πάνω του. Ωστόσο οι κρύσταλλοι δρουν αμέσως και ίσως να μην γίνουν αμέσως αντιληπτά τα αποτελέσματα αποτελέσματα για αυτό και χρειάζεται να τα φορά το άτομο τουλάχιστον 6 μήνες για να καταλάβει την διαφορά αν δεν την έχει εντοπίσει ήδη.
 
 
 
 
 
 

Όλοι οι κρύσταλλοι δρουν από την στιγμή της ενεργοποίησης και του προγραμματισμού. Ανάλογα με το επίπεδο Αφύπνισης του ατόμου και τον βαθμό αντίληψης θα γίνει η δράση ορατή από το άτομο. Μερικές φορές νομίζουμε πως δεν δρα ο κρύσταλλος γιατί μπορεί να βιαζόμαστε να δούμε αποτελέσματα, γιατί μπορεί να χρειάζεται να συνδυάσουμε την δράση τους με θεραπεία ή να έχουμε πεποιθήσεις μέσα μας που δεν δέχονται την βοήθεια ή τα τραύματά μας να είναι τόσο βαθειά που ο κρύσταλλος να θέλει ενίσχυση και από ενεργειακό κρυσταλλάκι ή θεραπεία. Σε καμία περίπτωση οι ενεργειακοί κρύσταλλοι δεν αντικαθιστούν την θεραπεία αλλά αντίθετα λειτουργούν συμπληρωματικά με αυτή.

Αν ένας κρύσταλλος σπάσει, χαλάσει, χαθεί, εξαφανιστεί, ξεκολλήσει, αποχρωματιστεί ή ραγίσει έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και έχει εκτονώσει την αρνητική ενέργεια που υπό άλλες συνθήκες θα την απορροφούσε το άτομο και θα την σωματοποιούσε ή θα τον επηρέαζε αρνητικά στην ψυχική του υγεία. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται αλλαγή είτε με τον ίδιο ενεργειακό κρύσταλλο αν νιώθει το άτομο πως έχει ακόμα από τις ευεργετικές ιδιότητες να του δώσει ή μπορεί να επιλέξει άλλο κρυσταλλάκι ή σε συνδυασμό ή πιο δυνατό και με άλλες ιδιότητες. Επίσης εάν ένας ενεργειακός κρύσταλλος ενεργοποιήθηκε και προγραμματίστηκε για ένα συγκεκριμένο στόχο όπου ο στόχος αυτός επιτεύχθει τότε ολοκλήρωσε την δράση του και το άτομο μπορεί να επιλέξει έναν άλλο κρυσταλλάκι ή το ίδιο με νέα ενεργοποίηση και προγραμματισμό. Τέλος στην περίπτωση που το άτομο έχει πολύ καιρό το κρυσταλλάκι του αλλά δεν έχει πετύχει τον στόχο του τότε είναι ένα σημάδι πως το κρυσταλλάκι του δεν έχει κάτι άλλο να του δώσει και πως χρειάζεται αλλαγή με νέα ενεργοποίηση και προγραμματισμό ή ενδυνάμωση καθώς η ενέργειά μας συνεχώς αλλάζει καθώς και οι ανάγκες μας και οι επιθυμίες μας. Μία ιδανική ανανέωση των ενεργειακών μας κρυστάλλων είνια κάθε 6 ή 12 ή 18 μήνες ανάλογα την περίπτωση και με το τι προστάζει η διαίσθησή σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι ενσταλάξεις είναι μία τεχνική της Μεθόδου Θήτα που την ενσωματώνουμε ενεργειακά στα ενεργειακά φυλαχτά μας καθαρίζοντας τα κοσμήματα από την ενέργεια που δεν ωφελεί το άτομο και ενσταλάσοντας ύψιστες ενέργειες και ποιότητες σύμφωνα με την δόνηση της αγάπης.
 
 
 
 
Η διαφορά των ενεργειακών φυλαχτών με ενσταλάξεις σε σχέση με τους  ενεργειακούς κρυστάλλους με ενεργοποιήση και προγραμματισμό είναι πως οι κρύσταλλοι έχουν πιο δυνατή ενέργεια και περισσότερες τεχνικές για καθαρισμό του κρυστάλλου, του ενεργειακού πεδίου,για  ενίσχυση και βοήθεια στην θεραπεία ενώ τα φυλαχτά με ενσταλάξεις έχουν πιο ήπια ενέργεια σαν ευχούλες. Ιδανικά μπορείτε να συνδυάσετε τους ενεργειακούς σας κρυστάλλους με τα ενεργειακά σας φυλαχτά.
 
 
 
 
 
 
(Visited 16.502 times, 54 visits today)

Οι ομαδικές συναντήσεις του Θεώνη Όλων είναι γεγονός

Κάνε την εγγραφή σου σε τιμή γνωριμίας!