Ευγνωμοσύνη

Ευγνωμοσύνη - Ετυμολογία

Ευγνωμοσύνη < αρχαία ελληνική εὐγνωμοσύνη < εὐγνώμων + -οσύνη < εὖ + γνώμων < γιγνώσκω < ινδοευρωπαϊκή ρίζα *ǵneh₃- (γνωρίζω)

Η αναγνώριση κάποιου καλού που μου έχουν κάνει (ευεργεσία, χάρη κ.λπ.) καθώς και τα αισθήματα φιλίας και ανταπόδοσης που αισθάνομαι για τον ευεργέτη

Πηγή:wiktionary.org

Ευγνωμοσύνη σημαίνει αναγνωρίζω όλα τα καλά που έχω. Αναγνωρίζω όλες τις ευλογίες και όλες τις χάρες που είχα και έχω στην ζωή μου.

Ευγνωμοσύνη επίσης σημαίνει πως όλα τα καλά, οι ευλογίες και οι χάρες βρίσκονται μέσα αλλά και εκτός από εμάς. Βρίσκονται μέσα στο Όλον. Κάποιος άλλος νοιάστηκε για εμάς εκτός από εμάς, φρόντισε για εμάς εκτός από εμάς, μας έδειξε αγάπη, συμπόνια και ενδιαφέρον. Μας αφιέρωσε χρόνο, υλικό και συναισθηματικό πλούτο. Μα είναι τόσο όμορφο να νοιάζονται οι άλλοι για εσένα και να το αναγνωρίζεις. Και να το ανταποδίδεις και να γυρίζει το καλό πίσω σε εσένα και να το επιστρέφεις ακόμα πιο δυνατό. Και έτσι δημιουργείται ο ατέρμονος κύκλος της αγάπης.

Ευγνωμοσύνη 2- Theta olon

Η ευγνωμοσύνη ανοίγει την πόρτα της αγάπης... σε όλους.​

Έτσι και εγώ φωτεινά μου πλάσματα δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω και να μην αναγνωρίσω όλους εκείνους που με βοήθησαν και με βοηθούν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Να βάλω και εγώ το δικό μου μικρό λιθαράκι στην γνώση και στην εμπειρία για το πως μπορείτε-ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ-να κάνετε όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα δια μέσω της αγάπης και του φωτός.

Ευχαριστώ με το κάθε κύτταρο του οργανισμού μου την οικογένειά μου που με έφερε στον κόσμο. Έχω δύο καταπληκτικούς γονείς τον μπαμπά μου Κώστα και την μαμά μου Λίτσα που μου έδωσαν αστείρευτη αστείρευτη αγάπη.Πάντα με στήριζαν και με στηρίζουν και τους ευχαριστώ βαθειά για αυτό.Εύχομαι μία μέρα να μπορέσω να τους τα ανταποδώσω όλα πολλαπλά.

Ευχαριστώ την γλυκύτατη γιαγιά μου Ανέζα που έχω πάρει πάρα πολλά από την διαμαντένια της καρδιά που τα κρατώ ακόμα φυλαχτό μέσα μου και που με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν θα ήμουν η ίδια χωρίς την καλή μου την γιαγιά που με δίδαξε τι σημαίνει ανιδιοτελή αγάπη και πως να φροντίζεις αυτόν που αγαπάς.Σε Ευχαριστώ γιαγιάκα μου.Τυχερά τα πλάσματα που γνώρισαν γιαγιά και που ήξερε να τους δείχνει την αγάπη.

thank you

Ευχαριστώ την νεραϊδένια μου ύπαρξη που πάντα ήταν και είναι δίπλα μου.Μία σπάνια ψυχή που είναι τυχερός όποιος είναι μαζί της και φωτίζεται από την καλοσύνη της και το ταλέντο της.Ευχαριστώ την αδερφή μου Ανέζα Καράμπαλη  που επέλεξε να βρεθεί στον δρόμο μου και να τον περπατήσουμε μαζί.Ανέλαβε όλη την φωτογράφηση του Θήτα Όλον καθώς είναι και το μοντέλο μου στα ενεργειακά μου κοσμήματα. Μιας και η ενέργεια που εκπέμπει είναι αγάπης και καλοσύνης και πιστεύω σε αυτή. 

Anneza Photography

Ευχαριστώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου τον φύλακα άγγελό μου,την αδερφή ψυχή μου τον άντρα μου και συνοδοιπόρο μου. Όσοι με ρωτάτε για το χαμόγελό μου και την θετική μου ενέργεια να ξέρετε πως από πίσω κρύβεται εκείνος. Καμιά θεραπεία δεν θα μπορούσα να κάνω και καμία ιδέα δεν θα μπορούσα να υλοποιήσω αν δεν με σκέπαζε με την αγάπη του,αν δεν με στήριζε με τα γλυκά του λόγια και την εμπιστοσύνη του και αν δεν με βοηθούσε στις αμέτρητες υποχρεώσεις μου.

Αν δε με πίστευε όσο εγώ αμφέβαλλα.Αν δεν με σήκωνε όταν εγώ έπεφτα.Ότι γράφω στις αναρτήσεις μου και σας μιλώ για την αγάπη την βιώνω κάθε μέρα.Ευχαριστώ και τα παιδάκια μου που είναι θησαυροί στην καρδιά μου και με κάνουν όλο και πιο πλούσια κάθε μέρα. Οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι σε αυτή την ζωή είναι τα παιδιά. Τα Ευχαριστώ για την αθωότητά τους,την ανιδιοτέλεια τους και για το ότι εκεί που νομίζω πως έμαθα κάτι μου υπενθυμίζουν πως δεν ξέρω τίποτα και συνεχίζω..

Ευχαριστώ Θερμά όλους τους φωτεινούς μου δασκάλους που όταν και εγώ νιώθω πως θέλω φως μου χαρίζουν απλόχερα το δικό τους.Τους Ευχαριστώ γιατί είναι έτσι ακριβώς όπως τους ζήτησα από τον Θεό. Μου έχουν κάνει απίστευτο καλό. Με έχουν βοηθήσει να γνωρίσω τον εαυτό μου όταν εγώ αδυνατώ και μου σκουπίζουν τα δάκρυα με αγάπη και χωρίς κριτική όταν λυγίζω και κλαίω. Άνθρωποι είμαστε και εννοείται υπάρχουν και αυτές οι στιγμές και σε αυτές τις στιγμές είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ οι επιλογές μας να είναι σοφές για να μπορούν να μας σηκώσουν και όχι να μας ρίξουν ακόμα πιο χαμηλά.

Thank you 2

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στον έναν και μοναδικό Ανδρέα Νεοφύτου που μου έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα και με το παραπάνω. Που με βοήθησε να αποτυπώσω τις ιδέες μου,τις γνώσεις μου και την αγάπη μου σε αυτόν τον πανέμορφο διαδικτυακό χώρο.Τόσο συνεργάσιμος,τόσο ευφάνταστος,τόσο πρόθυμος και χαμογελαστός που με κάνει να πιστεύω πως στα αλήθεια ήταν για εμένα θεόσταλτος και συγχρονίστηκα μαζί του αμέσως.Ανδρέα μου πραγματικά σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ.Το έργο σου να βοηθάς τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν τον σκοπό τους στον έξω κόσμο είναι σπουδαίο.Το κάνεις με πολύ αγάπη.Σου αξίζουν Συγχαρητήρια!

Andreas

Τι να πω τώρα για την καλλιτεχνική αδερφή ψυχή μου που με ένα scroll στο Ίνσταγκραμ και χωρίς να έχω ακόμα αποφασίσει ακόμα τι θέλω να κάνω και πως θέλω να το κάνω μία αόρατη δύναμη με έσπρωξε στο να της στείλω μήνυμα και χωρίς να το πολυκαταλάβω να συνεργάζομαι μαζί της για θέματα που θα δείτε στην συνέχεια και που δρομολογούνται με άφθονη αγάπη. Τι να πω για την Γιούλα Περηφανοπούλου. Τα λόγια είναι περιττά. Ζήτησα από τον Θεό μια φίλη και μου έδωσε μία διαδικτυακή.

Ένα ταλέντο για να αποδώσει το λογότυπο του Θήτα Όλον με τον ανώτερο τρόπο και να βάλει τόση αγάπη που νιώθω πως ξεχειλίζει από παντού. Εύχαρη, πρόθυμη, με ιδέες, με πρωτοβουλίες, με υπομονή να δουλεύει μαζί μου μέχρι και ώρες βραδινές ή και μεταμεσονύχτιες σαν το έργο αυτό να ήταν αληθινό δικό της. Πόσα καλά λόγια έχω ακούσει από εκείνη δεν φαντάζεστε.. μου έδινε δύναμη να έχω έμπνευση και να συνεχίζω. Οι άξιοι συνεργάτες είναι θησαυροί.

Yioula

Ευχαριστώ όλους όλους εσάς έναν προς έναν. Ευχαριστώ για την αγάπη σας. Για τα άπειρα μηνύματά σας. Για τα πανέμορφα σχόλιά σας. Που μου εμπιστεύεστε στις θεραπείες μας τα συναισθήματά σας, τις εμπειρίες σας, τα τραύματά σας ,τις φοβίες σας και τις πιο απόκρυφες σκέψεις σας. Το αναγνωρίζω, το εκτιμώ και δεν το θεωρώ καθόλου δεδομένο. Σας ευχαριστώ που μου εμπιστεύεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε και θέλετε το καλό τους και θέλετε να νιώσουν αυτό που νιώσατε και εσείς μετά από κάθε θεραπεία μας.

Να σας έχει ο Θεός καλά εσάς και τις οικογένειές σας.Σας ευχαριστώ που στηρίξατε αμέσως τα ενεργειακά μου κοσμήματα και με τα μηνύματά σας που σας βοηθούν στην υγεία σας,τους στόχους σας και στην καθημερινότητά σας με κάνετε να τα πιστεύω και εγώ ακόμα πιο πολύ και να μαθαίνω περισσότερα και να εξελίσσομαι και να βάζω όλη όλη μου την αγάπη στην ενεργοποιήση τους.Σας ευχαριστώ πολύ!

Μα πάνω από όλους και όλα ευχαριστώ τον Θεό που με συντόνισε σε αυτή την υπέροχη γη σε αυτό το υπέροχο ταξίδι και με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που παρόλες τις δυσκολίες μου δίνει φώτιση για να σας φωτίζω και να με φωτίζετε.Ευχαριστώ τον Θεό που ήταν,είναι και θα είναι η πηγή της έμπνευσής μου για να μιλάω για αγάπη αφού απλόχερα μου την προσφέρει κάθε στιγμή και από βίωμα πρεσβεύω ότι λέω και γράφω.

Οι ευγνωμοσύνες μου έχουν σκοπό να σας δείξουν πως θαύματα υπάρχουν και γίνονται παντού μέσα και στα πιο μικρά πράγματα αρκείται να βρεις την δύναμη να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους που δεν σε βοηθούν για να έρθουν στην ζωή σου κάποιοι άλλοι που θα ενδυναμώσουν την πίστη στον εαυτό σου και όλα τα ΜΠΟΡΩ ΣΟΥ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

(Visited 2.809 times, 2 visits today)

Οι ομαδικές συναντήσεις του Θεώνη Όλων είναι γεγονός

Κάνε την εγγραφή σου σε τιμή γνωριμίας!