Ζω το όνειρό μου!

Ας είναι σήμερα αυτή η μέρα που θα συνειδητοποίησεις πόσο ξεχωριστή είσαι και που θα παίρνεις από εδώ και πέρα τα μαθήματά σου με τον γρήγορο και εύκολο τρόπο.

Ας είναι σήμερα αυτή η μέρα που θα καταλάβεις πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή και για να την σκορπάς σε σκέψεις που μετά από καιρό θα καταλάβεις πως ήταν τελικά ανούσιες.

Ας είναι σήμερα αυτή η μέρα που θα νιώσεις πως Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ και πως στο χέρι σου είναι να απαγκιστρωθείς από την πεποίθηση του δεν μπορώ και του δεν γίνεται.

Ας είναι σήμερα αυτή η μέρα που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα δεις ένα πλάσμα που το παρελθόν του το διαμόρφωσε και του χάρισε δύναμη. Γιατί ότι βίωσες σε έκαναν την πολεμίστρια που είσαι τώρα.Από εσένα εξαρτάται αν την μάχη σου θα την κάνεις γιορτή ή θα την κάνεις ήττα.

Ας είναι αυτή η μέρα σήμερα που θα αγαπήσεις το μικρό παιδάκι μέσα σου και που θα του χαρίσεις όση αγάπη δεν του έδωσε ποτέ κανείς.Γιατί θα καταλάβεις πως τόσο όμορφα όπως μιλάς στον εαυτό σου δεν σου έχει μιλήσει έτσι ποτέ κανείς.

Ας είναι σήμερα αυτή ημέρα που κάνεις ειρήνη με εσένα και που θα πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα γιατί το ΘΕΛΕΙΣ γιατί το ΜΠΟΡΕΙΣ και γιατί το ΑΞΙΖΕΙΣ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

 

Έλα μαζί μου να σου θυμίσω αυτό που ήδη η ψυχή σου ξέρει.

 

Έλα μαζί μου να σε βοηθήσω να συνδεθείς με την ανώτερη εκδοχή σου και να βρεις τις απαντήσεις μέσα σου που μόνο εσύ ξέρεις για εσένα.

 
Οι πληροφορίες που θα λάβεις στο Ολονάριο αυτό θα είναι γνώση μιας ζωής και που θα σε ακολουθούν σε κάθε σου βήμα.

Διάρκεια 1 ώρα και 45λεπτα

Το Ολονάριο “Ζω το όνειρό μου” περιλαμβάνει:

-Χαιρετισμός : Μικρός διαλογισμός για το καλωσόρισμα των μελών

– Ποιες ποιότητες χρειάζεται να κατέχω για μία ευτυχισμένη γεμάτη αρμονία,υγεία,αγάπη και πλούτο ζωή

– Ποιες θαυματουργές λεξούλες θα είναι η πυξίδα μου από εδώ και πέρα για την ζωή των ονείρων μου

– Διαλογισμός υλοποίησης “Ζω το όνειρό μου”

-Ενσταλάξεις συναισθημάτων και ύψιστων εννοιών που με βοηθούν να ζω το όνειρό μου κάθε στιγμή της ημέρας μου και όλο το 24ωρο

– Συζήτηση – Εντυπώσεις

– Αποχαιρετισμός

(Visited 1.145 times, 1 visits today)

Οι ομαδικές συναντήσεις του Θεώνη Όλων είναι γεγονός

Κάνε την εγγραφή σου σε τιμή γνωριμίας!