Η «Μέθοδος Θήτα» δεν είναι μυστικό!

ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΓΙΑ ΌΛΗ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΧΕΤΕ ΔΕΊΞΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΜΈΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΔΙΚΤΎΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ POST ΠΟΥ ΑΝΕΒΆΖΩ. ΜΟΥ ΣΤΈΛΝΕΤΕ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΓΙΑ ΤΟ ΠΌΣΟ ΣΑΣ ΑΡΈΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΈΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΎ ΣΑΣ ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΆ. ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΩ ΈΝΑ ΛΙΘΑΡΆΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΆΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΊΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΆ ΣΑΣ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΌΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΎΨΙΣΤΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΆΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΉΣ ΜΑΣ ΓΑΛΉΝΗΣ.

, Η «Μέθοδος Θήτα» δεν είναι μυστικό!

Τα περισσότερα από τα μηνύματά σας αφορούν για το τι είναι η Μέθοδος Θήτα, για το πως μπορεί να την εντάξει κανείς στην ζωή του και για το αν σχετίζεται με το πασίγνωστο βιβλίο που ήρθε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια «Το Μυστικό». Με αφορμή λοιπόν τα δικά σας ερωτήματα το άρθρο μου αυτό είναι αφιερωμένο σε εσάς.

Η «ΜΈΘΟΔΟΣ ΘΉΤΑ» ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΌ, ΑΛΛΆ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΉΤΑΝ!

Η Βαιάνα Στάιμπολ είναι η ιδρύτρια της Μεθόδου Θήτα.. μία από τις πιο δυναμικές τεχνικές ενεργειακής θεραπείας σε ολο τον κόσμο.Μητέρα τριών παιδιών διαγνώσθη με επιθετικό καρκίνο στο δεξί της μηριαίο οστό όπου οι γιατροί της έδιναν μόλις τρεις μήνες ζωής.Εφάρμοσε στον εαυτό της την Μέθοδο Θήτα κατευθυνόμενη απο τις οδηγίες και την γνώση που της έδινε ο ανώτερός της εαυτός σύμφωνα με την ύψιστη σοφία όπου και έθεσε σε λειτουργία με την ακλόνητη πίστη της πως αν η ψυχή της ασθένησε τα κύτταρά της, η δύναμη της ψυχής της θα μπορούσε και να τα θεραπεύσει..Έτσι προς απορία όλων κάνοντας διαισθητικές αναγνώσεις στον εαυτό της θεραπεύτηκε στιγμιαία. Από τότε έχει εξελίξει την τεχνική και την έχει διδάξει σε όλον τον κόσμο.

Θεραπευτές της υπάρχουν παντού και μεταδίδουν το μήνυμα πως ο κάθε άνθρωπος αξίζει την τέλεια σωματική και ψυχική υγεία και πως όταν αληθινά το αποφασίσει, μπορει να την έχει ανά πάσα στιγμή, ότι και αν του έχει συμβεί, όποιος και να είναι.

Ο κάθε άνθρωπος έχει θετική υπόσταση και μπορεί να θεραπευτεί από οτιδήποτε τον βασανίζει με την Μέθοδο Θήτα, αρκεί να βγάλει από πάνω του τις ριζωμένες πεποιθήσεις του που τον κρατάνε σαν άγκυρα στον Βυθό του!!!

Καθ’ αυτόν τον τρόπο λοιπόν η Μέθοδος Θήτα δεν σχετίζεται με το βιβλίο «Το Μυστικό» μιας και ποτέ δεν υπήρξε τίποτα κρυφό κατά την διάδωσή του αλλά και γιατί η Μέθοδος Θήτα είναι μία ολοκληρωμένη ενεργειακή μέθοδος θεραπείας που δεν βασίζεται μόνο στον νόμο της έλξης. Η Μέθοδος Θήτα βοηθάει τον άνθρωπο να έχει επίγνωση των σκέψεών του αλλά και των συναισθημάτων του… είναι μία μέθοδος αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης! Όλοι οι άνθρωποι μπαίνουμε στα κύματα θήτα όπου από εκεί πήρε και το όνομά της λίγο πριν κοιμηθούμε, λίγο πριν μπούμε στον ύπνο τον βαθύ, εκεί όπου ο οργανισμός μας μπορεί και χαλαρώνει λιγάκι, αποτοξινώνεται, απογυμνώνεται απο τις συνειδητές του σκέψεις και έρχεται σε επαφή με την αστείρευτη γνώση και δύναμη του νου του: ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ!!

Με την Μέθοδο Θητα δεν χρειάζεται να έρθουμε σε κατάσταση ύπνου για να συναντήσουμε τον ανώτερο μας εαυτό και να μάθουμε απο την σοφία του, ένας απλός διαλογισμός έιναι αρκετός για να μπούμε στα κύματα θήτα και να έχουμε επίγνωση των πιο κρυφών μας συναισθημάτων και σκέψεων. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!! Με βασικό εργαλείο την διαίσθηση μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με το υποσυνείδητο επίπεδο του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά και να προσφέρουμε πολύτιμες γνώσεις. Έτσι ο καθένας να μπορέσει να γνωρίσει τον εαυτό του καλύτερα αλλά και να τον αγαπήσει άνευ όρων, όταν αυτό συμβεί επέρχεται στιγμιαία και η θεραπεία.

Η ΣΚΈΨΗ ΕΊΝΑΙ ΕΝΈΡΓΕΙΑ!!! ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΣΑΝ ΈΝΑΣ ΜΑΓΝΉΤΗΣ ΣΤΗ ΖΩΉ ΜΑΣ! ΌΤΙ ΣΚΕΦΤΌΜΑΣΤΕ ΤΟ ΖΟΎΜΕ!!!

Για τους περισσότερους ανθρώπους η καθημερινότητα φαντάζει ένας Γολγοθάς, ένα συνεχές τρέξιμο και ένα πήδημα συνεχόμενων εμποδίων. Έχουμε όλοι μας παρατηρήσει πως όταν νιώθουμε άσχημα ψυχολογικά η μία γκαντεμιά διαδέχεται την άλλη και νιώθουμε αδύναμοι. Αρνούμαστε να χαρούμε τις ομορφιές της ζωής, την συντροφικότητα, την αγάπη, την υγεία, την αφθονία, την γαλήνη και γεμίζει ο νους μας με αρνητικές σκέψεις που μας μπλοκάρουν τελείως και δεν ξέρουμε πως να ξεφύγουμε από αυτή την φλυαρία του μυαλού μας .Όσες προσπάθειες και να έχουμε κάνει για να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο διαπιστώνουμε πως δεν είναι ποτέ αρκετές και ερχόμαστε ξανά και ξανά στο σημείο της αφετηρίας μας χωρίς να έχουμε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ, ΘΑ ΑΝΑΚΥΚΛΏΝΕΙΣ ΠΑΛΙΈΣ ΑΡΝΗΤΙΚΈΣ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΊΕΣ!

Αυτό συμβαίνει επειδή ασχολούμαστε με το 10% των σκέψεων μας που ανήκουν στον συνειδητό μας νου. Το υπόλοιπο 90% των σκέψεων μας ανήκει βαθιά κρυμμένο στο υποσυνείδητο μας όπου δεν έχουμε γνώση αλλά ούτε και πρόσβαση. Το μεγαλύτερο ποσοστό των σκέψεων μας είναι αρνητικές. Έτσι όταν σκεφτόμαστε αρνητικά ο φόβος κατακλύζει την ζωή μας, νιώθουμε ανασφάλεια για το άγνωστο, ενοχές, ντροπή αλλά και άγχος για το ότι ίσως χάσουμε και αυτά που με τόσο κόπο αποκτήσαμε. Φοβόμαστε για την υγεία μας, για τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας, ανησυχούμε για το μέλλον μας, ντρεπόμαστε για το παρελθόν μας.

Οποιαδήποτε παρασπονδία μας κάνει να μην αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και να τον κατηγορούμε με αποτέλεσμα να συνάπτουμε κακές διαπροσωπικές σχέσεις που καθρεφτίζουν την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας. Αρκετοί άνθρωποι κατηγορούν την κακή τους τύχη ή τα άσχημα παιδικά τους χρόνια, κατηγορούν τους ανθρώπους που ποτέ δεν τους αγάπησαν και που ποτέ δε τους στήριξαν, με συνέπεια να αναλώνονται και να αδυνατούν να γευτούν τις χαρές της ζωής.

Αν θες ευλογίες στην ζωή σου, μίλα στον εαυτό σου όμορφα!!! Σαν να είσαι το πιο ζηλευτό στολίδι στον κόσμο τούτο… σαν να είσαι το πιο σπάνιο διαμάντι!!!

Η Μέθοδος Θήτα δεν είναι μυστικό..διαδίδεται παντού ανά τον κόσμο με άριστη επιτυχία !Χιλιάδες άνθρωποι θεραπεύονται καθημερινά από μια απλή πνευματική ανησυχία μέχρι την πιο ανίατη σωματική ασθένεια. Η διαφορά της Μεθόδου Θήτα με «Το Μυστικό» έγκειται στο σημείο το ότι «Το Μυστικό» αναφέρεται μεν στον νόμο της έλξης ότι προφανως όλα είναι ενέργεια και οι σκέψεις είναι μαγνήτης αλλά δεν μας δίνει κάποια παραπάνω πληροφορία για το πως μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με το υποσυνείδητο μας και για το πως μπορούμε να θεραπεύσουμε τις υποσυνείδητες θεμελιώδεις πεποιθήσεις μας που μας ορίζουν εν αγνοία μας την ζωή μας. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε φορά κάτι αρνητικό μας συμβαίνει μας βγάζει έξω από το πρόγραμμά μας πάνω που νιώθαμε πως είχαμε σημειώσει σημαντική πρόοδο απέναντι σε μία πιο θετική στάση ζωής αλλά δεν μας αφήνουν οι καταστάσεις.

ΜΈΧΡΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΊΔΗΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΟΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΊ ΜΟΊΡΑ!!!

Η Μέθοδος Θήτα ασχολείται με την ρίζα των πεποιθήσεων που έχουν αντίκτυπο στην ζωή μας, φέρνει σε επαφή τον άνθρωπο με τον εαυτό του και τον βοηθάει να τον αγαπήσει άνευ όρων, τον προτρέπει να κατανοήσει τις αδυναμίες του και να γίνει φίλος με αυτές και να τις αγκαλιάσει με στοργή και τρυφερότητα. Καταλήγει να συνειδητοποιήσει πως αυτές οι αδυναμίες του είναι αυτές που τον έχουν φέρει στο σημείο που βρίσκεται τώρα προσφέροντάς του πολύτιμη γνώση για την δύναμη που κρύβει μέσα του, βάζοντας μία τελεία σε οτιδήποτε τον αποσχολούσε αρνητικά προσφέροντάς του τον δρόμο προς την επιτύχια.

ΜΌΝΟ ΌΤΑΝ ΔΟΎΜΕ ΤΗΝ ΖΩΉ ΣΑΝ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΠΟΥ ΉΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΤΙΜΩΡΊΑ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΏΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΎΜΑ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΉΣ ΜΑΣ!

Ο κάθε άνθρωπος είναι ένα υπέροχο μοναδικό πλάσμα που είναι γεννημένος για την ευτυχία και την χαρά . Το πέρασμά μας από αυτόν τον κόσμο μας προσφέρει γνώση και ανιδιοτελή αγάπη. Δεν ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για να τιμωρηθούμε και να ταλαιπωρηθούμε. Οποιαδήποτε πεποίθηση διαφωνεί με αυτή την φράση επιβεβαιώνει στην ζωή μας αυτά τα λεγόμενα και αυτή την πεποίθηση καλούμαστε να ανιχνεύσουμε και να αντικαταστήσουμε με δηλωσεις θετικές. Σκοπός μας σε αυτή τη γη είναι να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, να εντοπίσουμε την αγάπη μέσα μας και να την απελευθερώσουμε. Με αυτόν τον τρόπο θα μας γίνει ορατός και ο σκοπός της ζωής μας .

Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες τεχνικές που μπορεί αυτό να επιτευχθεί στον κάθε έναν άνθρωπο ξεχωριστά και αυτό καθιστά την Μέθοδο Θήτα μία από τις πιο άμεσες και αποτελεσματικές μεθόδους ενεργειακής θεραπείας. Διαισθητικά με μία ειδική τεχνική διαλογισμού μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με την ανώτερη εσωτερική του δύναμη και να εχουμε επιίγνωση των λόγων εκείνων που καθιστούν τον άνθρωπο μπλοκαρισμένο στις ίδιες του τις σκέψεις. Μαθαίνουμε από την αρχή να αγαπάμε τον εαυτό μας, να κατανοούμε την έννοια της ευγνωμοσύνης και εκπειδευόμαστε σε έναν θετικό τρόπο ζωής βοηθώντας τον εγκεφαλό μας να δημιουργήσει νέες συνάψεις που θα του φέρουν κοντά του νέους ανθρώπους και καταστάσεις που θα τον κάνουν να ζήσει την ζωή του όμορφα και ξέγνοιαστα.

Η «Μέθοδος Θήτα» είναι εμπειρία ζωής που μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντές μας σε νέους τρόπους σκέψης που το πέρασμά μας σε αυτόν τον κόσμο να είναι ένας επίγειος παράδεισος.

Εύχομαι στον καθένα από εσας καλή επιτυχία για όποια διαδρομή και αν επιλέξετε σε αυτο το υπέροχο ταξίδι γνωριμίας με τον εσωτερικό εαυτό σας, να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε!!!

(Visited 488 times, 1 visits today)