Είσαι ότι σκέφτεσαι… και ότι σκέφτεσαι το έλκεις!!!

ΠΕΡΙΜΈΝΑΜΕ ΤΟ ΝΈΟ ΈΤΟΣ, ΑΝΤΑΛΛΆΞΑΜΕ ΕΥΧΈΣ,ΝΙΏΣΑΜΕ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ, ΤΗΝ ΕΛΠΊΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ. ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΈΟ ΧΡΌΝΟ ΘΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΊΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΌΝΕΙΡΆ ΜΑΣ. ΒΡΕΘΉΚΑΜΕ ΜΕ ΦΊΛΟΥΣ, ΑΝΤΑΛΛΆΞΑΜΕ ΔΏΡΑ, ΣΚΈΨΕΙΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΌΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΤΟ ΛΈΓΑΜΕ ΤΌΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΜΈΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΑΜΕ. ΚΑΙ ΉΡΘΕ Η ΝΈΑ ΧΡΟΝΙΆ ΜΠΉΚΕ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΤΕΛΕΊΩΣΑΝ ΟΙ ΕΥΧΈΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΊΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΈΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΌΝΕΙΡΆ ΜΑΣ; ΠΌΣΟΙ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΉΚΑΜΕ ΤΌΣΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ; ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ ΧΑΡΟΎΜΕΝΟΥΣ;

, Η Πάστα της Ζωής μας | Είσαι ότι σκέφτεσαι… και ότι σκέφτεσαι το έλκεις!!!

ΔΕΝ ΕΎΧΟΜΑΙ ΠΙΑ! ΤΟ ΔΗΛΏΝΩ!!!

Ας εξετάσουμε όμως λίγο την δυναμική της ευχής..Πώς σου ακούγεται το εξής;  «Σου εύχομαι να βρεις ότι επιθυμείς» με την δήλωση  «Έχεις ότι επιθυμείς»… Πώς σου ακούγεται η ευχή  «Σου εύχομαι υγεία» σχετικά με την δήλωση  «Έχεις υγεία» και πώς σου ακούγεται η φράση  «Σου εύχομαι να βρεις δουλειά» με την δήλωση  «Έχεις δουλειά» και κάποιος θα αναρρωτηθεί πως η δήλωση είναι ψέμα πως αφού δεν έχω υγεία γιατί να πω πως έχω υγεία;

Η ΠΆΣΤΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΜΑΣ

Δοκιμάστε τότε το εξής : Σκέψου μια λαχταριστή φρέσκια σοκολατένια πάστα, με σοκολατένια τρούφα γάλακτος και γύρω της φραουλένιες λεπτομέρειες και ένα τραγανό μπισκότο στη μέση. Έχει δίπλα ένα κουταλάκι που το πιάνεις σχολαστικά και κόβεις προσεκτικά ένα κομμάτι που με το που το ακουμπάς ξεχύνεται ένα σιρόπι που απλώνεται σε όλο το πιάτο αυτή ακριβώς την στιγμή είσαι έτοιμος να ανοίξεις το στόμα σου για να το γευτείς… Η υφή της είναι γλυκιά,μαλακιά με κομματάκια ολόκληρης σοκολάτας οπου τα διακρίνεις με την γλώσσα σου και είναι άκρως φρέσκα και απολαυστικά και ξαφνικά… ΣΤΟΠ!!

Έχεις μπροστά σου την πάστα; Όχι. Τότε πώς ενεργοποίησες τον εγκέφαλό σου να σκέφτεται πώς την έχεις; και όχι μόνο αυτό αλλά τον υποχρέωσες να εκκρίνει και ορμόνες έτσι ώστε να είσαι έτοιμος να την καταναλώσεις αφού δεν υπάρχει; Και πόσοι από εσάς νιώσατε την ευχαρίστηση της πάστας που νιώθετε ακόμα την γεύση της στο στόμα σας; και πόσοι από εσάς μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου ή και τώρα ακόμα θα σηκωθείτε και θα ψάξετε να βρείτε κάτι γλυκό για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΌΝΕΙΡΆ ΜΑΣ! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΟΙ ΘΕΤΙΚΈΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΑΣ!

Μας βάζουν σε μία διαδικασία εύρεσης και πίστης του καλύτερου δυνατού για εμάς μας βάζουν σε μία διαδικασία να πιστεύουμε στον εαυτό μας… να αποβάλλουμε τον αρνητικό τρόπο σκέψης μας, να απομακρύνουμε τους φόβους μας, τις φοβίες μας, τις ανασφάλειες μας αλλά και τις ανησυχίες μας. Και είναι τόσο απλό; Μάλλον όχι και τόσο…

Όλα μας τα χρόνια από την στιγμή ακόμα της γέννησής μας η αρνητική μας σκέψη έχει γίνει αντανακλαστική είτε την πιστεύουμε είτε όχι… μας κυνηγάει παντού. Ειδικά αν έχουμε μεγαλώσει σε ένα τοξικό περιβάλλον η αρνητική σκέψη έχει καταγεγραφεί στο γεννητικό μας υλικό και μας ακολουθεί όλη μέρα και όλη νύχτα με την μορφή ενοχών, ντροπής, φόβου, φοβίας, έντονης ανησυχίας και ανικανότητας.

Και το φοβερό σε όλη αυτή την κατάσταση ξέρετε ποιο είναι; Πως βρισκόμαστε σε καταστάσεις που μας επιβεβαιώνουν τις σκέψεις αυτές μέχρι που οι σκέψεις αυτές παγιώνουν και τείνουμε να τις πιστεύουμε σαν αληθινές και τότε ονομάζονται ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν θέλουμε να κάνουμε μία θετική αλλαγή στην ζωή μας και ενώ πολύ βαθειά μέσα μας πιστεύουμε πως αυτό που ζούμε δεν είναι για εμάς διότι δεν μας προσφέρει χαρά κάνουμε δύο βηματάκια μπροστά και τρία πίσω με αποτέλεσμα να κατηγορούμε ακόμα περισσότερο τον εαυτό μας που είναι αδύναμος και να απογοητεύομαστε. Λαμβάνω πολλά μηνύματά σας που μου περιγράφετε με δικά σας λόγια αυτό ακριβώς : Θέλω να αλλάξω την ζωή μου μα δεν μπορώ.

ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΊΧΕΣ… ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕΣ…

Η Μέθοδος Θήτα εστιάζει ακριβώς σε αυτό το σημείο.70000 σκέψεις κάνει ένας μέσος άνθρωπος καθημερινά. Εκ των οποιών το 95% είναι αρνητικές και μόνο για το 10% έχει την επίγνωση τους. Για το υπόλοιπο 90% έχει πλήρη άγνοια. Αν για παράδειγμα στο παράδειγμα με την πάστα κάποιος έχει αλλεργία στο αμύγδαλο δυσκολεύεται να φανταστεί με ευχαρίστηση την πάστα διότι φοβάται πως θα πάθει αλλεργικό σοκ… και ας του εγγυηθεί κάποιος πως η πάστα δεν είναι αμυγδάλου, το υποσυνείδητο του θα προσπαθήσει να τον προστατεύσει αποκλείοντας όλες τις πάστες από το μενού του και ας μη του κάνουν όλες κακό.

ΦΌΒΟΣ: ΜΌΝΟ ΑΝ ΦΎΓΕΙ Ο ΦΌΒΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΚΈΨΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΝΙΏΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΆ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ!

Και πως μπορούμε λοιπόν να απελευθερωθούμε από τον φόβο; Η βοήθεια της Μεθόδου Θήτα είναι καταλυτική σε αυτό. Ο φόβος πηγάζει από το υποσυνείδητό μας. Όσες προσπάθειες και αν κάνουμε για να τον προσεγγίσουμε πάντα θα μας ξεφεύγει διότι βρίσκεται σε έναν χώρο άβατο για εμάς και έχει την ψευδαίσθηση ότι μας προστατεύει με τον τρόπο του. Η Μέθοδος Θήτα διαθέτει διαισθητικές τεχνικές που βγάζει όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχει το άτομο για τον εαυτό του και με ενεργειακές τεχνικές θεραπείας μπορεί να τις θεραπεύσει σε πεποιθήσεις που είναι ωφέλιμες για εκείνον.

Και με αυτόν τον τρόπο θεραπεύεται; Ναι αφού έχουμε απελευθερωθεί από πεποιθήσεις που δεν μας κάνουν καλό, μπορούμε πια να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει στην ζωή με την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά ότι αξίζουμε και ότι τώρα πια μπορούμε. Τώρα πια είμαστε εφοδιασμένοι με καλύτερα εφόδια για να νιώσουμε ευτυχισμένοι. Τώρα πια οι επιλογές μας μπορούν να βασίζονται σε σκέψεις αγάπης και ασφάλειας που θα μας οδηγήσουν σε μία πιο ευτυχισμένη ζωή. Τώρα πια ο εαυτός μας ανταποκρίνεται υπερήφανα σε θετικές δηλώσεις όπως :

ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ

ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ

Το ταξίδι της αυτογνωσίας είναι μια διαδρομή που δεν τελειώνει ποτέ… συνεχώς ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας και η Μέθοδος Θήτα διαθέτει πολλούς τρόπους για να βοηθήσει τον άνθρωπο στον προορισμό του μιας και απευθύνεται στο κέντρο της ψυχής του. Το υποσυνείδητο λατρεύει την επανάληψη και είναι πολύ σημαντικό πια να υιοθετήσουμε έναν νέο τρόπο ζωής που θα προκύψει από τον νέο τρόπο που σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας. Ο ενθουσιασμός μας θα φέρει την δράση και η δράση το αποτέλεσμα διότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!

(Visited 744 times, 1 visits today)