ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αν αναρωτιέσαι τι δώρο να χαρίσεις στον εαυτό σου ή τι δώρο θα ήθελες να κάνεις ή να σου κάνουν η καλύτερη επιλογή είναι είναι ενεργειακά κρυσταλλάκια σε κοσμήματα.

Η ιδιαιτερότητά τους είναι πως είναι ενεργοποιημένα και προγραμματισμένα στο όνομα και στις ανάγκες του ατόμου και ανάλογα με το τι επιθυμεί να ενισχύσει ο κρύσταλλος γίνεται ο καλύτερος σύμμαχός του για υγεία,αγάπη,προστασία,έρωτα,επαγγελματικά και αφθονία.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Η συλλογή μας στο Θήτα Όλον συμπεριλαμβάνει μεγάλη γκάμα κρυστάλλων σε μενταγιόν, δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και ρολόγια.

Μπορείτε να βρείτε κρυστάλλους για γυναίκες,άντρες,ζευγάρια και παιδιά.

Πείτε λοιπόν το Σ’ αγαπώ σας στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας με έναν κρύσταλλο και θα είναι ευεργετικό δώρο μιας ζωής.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Υ.Γ. Κάθε κρύσταλλος ενεργοποιείται μέσα από τις καταπληκτικές ιδιότητες της Μεθόδου Θήτα όπου εξατομικεύουμε τις δυνατότητες του κρυστάλλου. Ενδυναμώνουμε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ξεμπλοκάρουμε τα ιερά ενεργειακά κέντρα, υλοποιούμε για το ανώτερο μας καλό, προγραμματίζουμε στις ανάγκες μας και ενσταλάζουμε. Η θεραπεία του κρυστάλλου μέσα από την μέθοδο Θήτα έτσι όπως αναφέρει η δημιουργός της δεν χρειάζεται περαιτέρω γέμισμα με άλλες τεχνικές ή καθαρισμό ή επαναφόρτιση και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλους κρυστάλλους. Ο κάθε κρύσταλλος απελευθερώνει τις ιδιότητές του στον δικό του ρυθμό και ένταση ανάλογα με το ενεργειακό πεδίο, τις πεποιθήσεις και την δεκτικότητα του κάθε ατόμου για βοήθεια.

Είναι απαραίτητο να ΘΥΜΑΣΤΕ πως ένας κρύσταλλος δεν παραβιάζει ποτέ την ελεύθερη βούληση του ατόμου που το φοράει ή κάποιου άλλου ανθρώπου ή ενέργειας. Βασίζεται στην αγάπη και χρησιμοποιείται για ενδυνάμωση και προστασία. Σε καμία περίπτωση δε αντικαθιστά την θεραπεία ή την φαρμακευτική αγωγή.

(Visited 1.149 times, 5 visits today)