Μέθοδος Θήτα: Προετοιμάσου για το καλό που έρχεται!!

Πως θα σας φαινόταν κάθε πρωί που θα ξυπνάγατε και να πρεοτοιμαζόσασταν για το καλό που πρόκειται να έρθει; Έχουμε μάθει να ζούμε μέσα στον φόβο και στον τρόμο για το κακό συναπάντημα. Μαζεύουμε χρήματα σε περίπτωση ανάγκης..παίρνουμε φάρμακα για να έχουμε μην τυχόν και αρρωστήσουμε..δεν δείχνουμε τα συναισθήματά μας για να μην πληγωθούμε..δεν τολμάμε για να μην μας απορρίψουν..δεν βγαίνουμε στην αγορά εργασίας γιατί υπάρχει ανεργία ή γιατί οι μισθοί είναι χαμηλοί… ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Μεγαλώσαμε με την πεποίθηση πως άνθρωποι είμαστε και κάτι κακό θα μας συμβεί..και προετοιμαζόμαστε για να μας συμβεί. Το γνωστό σε όλους Προσέχω Για Να Έχω. Αν κάποιος είναι αισιόδοξος ή έχει μέσα του την ελπίδα αυτόματα το σύστημά μου τον αναγνωρίζει ως ονειροπόλο ή αφελή και τον απομακρύνει από κοντά μου ακαριαία. Ξεχνάμε εδώ πως το υποσυνείδητό μας ακούει όλες μας τις σκέψεις 24 ωρες το 2ώρο. Ότι και αν του πούμε ανεξάρτητα αν αυτό είναι για εμάς καλό ή κακό αυτό ότι ακούσει θα εκτελέσει. Το υποσυνείδητό μας δεν ακούει ειδήσεις ούτε γνωρίζει την πραγματικότητα. Το υποσυνείδητό μας καθοδηγείται από τις σκέψεις μας.Αυτές λαμβάνει σαν αληθινές και αυτό θα συνεχίσει να κάνει για όλη μας την ζωή είτε μας αρέσει είτε όχι.

Με την μέθοδο Θήτα κάνουμε το εξής εκπληκτικό ..έχουμε πρόσβαση στον άδυτο χώρο του υποσυνειδήτου μας και εντοπίζουμε αυτές τις θεμελιακές πεποιθήσεις μας που δεν μας αφήνουν να γευτούμε την ευτυχία. Θεραπεύουμε άμεσα τις αντιστάσεις του νου που δεν μας αφήνουν να δώσουμε ξεκάθαρες εντολές γεμάτες αγάπη και αισιοδοξία. Και κυρίως αλλάζουμε την ενεργειακή συχνότητά μας ΑΦΟΥ πια δονούμαστε με το ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. Από εδώ και πέρα προετοιμάζω τον εαυτό μου για την ευτυχία και την χαρά γιατί για αυτό γεννήθηκα και επειδή μου ανήκει από θεϊκό δικαίωμα και ας όλα γύρω μου αποδεικνύουν το αντίθετο. Από εδώ και πέρα συντονίζομαι με την θεία σοφία ΜΕΣΑ ΜΟΥ!

Αν θέλετε να ενισχύσετε την ενέργειά σας και να απογειώσετε την δόνησή σας σας παραθέτω στο παρακάτω βίντεο μου μια ισχυρή τεχνική του φωτός μέσα από έναν πολύ εύκολο διαλογισμό που για μέγιστα αποτελέσματα μπορείτε να τον υιοθετήσετε καθημερινά μέσα στην ρουτίνα σας.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα
Και να θυμάστε..
Όλα στο τέλος θα πάνε καλά και αν δεν πάνε τότε δεν είναι ακόμα το τέλος..
(Visited 569 times, 1 visits today)