ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Σήμερα μία νέα μέρα έχει ήδη ξεκινήσει!
Ανοίγοντας τα μάτια μου το πρωί αντίκρισα αυτό που είχα προετοιμάσει από το βράδυ:Ένα σημείωμα για τον εαυτό μου που θα μου υπενθύμιζε πως ΣΗΜΕΡΑ μία νέα ξεκινά..και έτσι είναι φωτεινά μου πλάσματα. Σήμερα είναι μία νέα ευκαιρία για αλλαγή, για πρόοδο,για νέες σκέψεις, νέες δράσεις και νέες συναντήσεις. Αυτό που σε κούραζε εχθές κοιμήθηκε μαζί σου ..τώρα η ενέργειά σου είναι ξεκούραστη και έτοιμη για την θεία συγχρονικότητά σου!Ξεκίνα να κάνεις χώρο για αυτά που προσευχήθηκες γιατί είναι στον δρόμο.
Theta healing - Μέθοδος Θήτα
Θα σας πω ένα μυστικό..μία μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά στην ζωή σας.Έχω διαπιστώσει και από τις θεραπείες μου όταν βάζω ασκήσεις όσο αφορά ευγνωμοσύνες, στόχους και όνειρα πως οι άνθρωποι δεν πιστεύουν πως αυτό που επιθυμούν γίνεται. Και προσεύχονται για να ακούσει κάποιος άλλος την ευχή τους και για αυτό και όταν αυτό που επιθυμούν δεν γίνεται νιώθουν αδικία.
Σαν ένα μικρό παιδί..δεν έχει χρήματα για να πάρει ένα παγωτό..δεν έχει το μέσο να πάει να το πάρει μόνο του και παρακαλά τον άσπλαχνο γονιό που δεν του κάνει το χατήρι μέχρι να τον πείσει να του το κάνει. Αν ο γονιός του πάρει παγωτό είναι τυχερός αν όμως δεν του το πάρει είναι άτυχος. Και αυτή η πεποίθηση διαιωνίζεται μέχρι την ενήλικη ζωή του.Όμως τώρα δεν είμαστε παιδιά και Ο Θεός ή το Σύμπαν δεν είναι ο άσπλαχνος γονιός. Καταλάβατε τι γίνεται;Το υποσυνείδητο παίρνει σαν αλήθεια την ερμηνεία του βιώματός του και δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί από αυτό αν δεν θεραπευτεί από αυτή την τραυματική πεποίθηση πως εξαρτάται από τους άλλους.
Theta healing - Μέθοδος Θήτα
Με την μέθοδο Θήτα βοηθάμε το άτομο να επαναπρογραμματίσει τις πεποιθήσεις του,να ενηλικιωθεί και να συνειδητοποιήσει πως η ουσία της προσευχής,της δηλώσης και της επανάληψης δεν γίνεται για να πείσουμε κάποιον άσπλαχνο Θεό αλλά για να πειστούμε εμείς οι ίδιοι πως μπορούμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και πως στην συνειδητοποίησή μας αυτή το Σύμπαν είναι φίλος μας γιατί ο Θεός πολύ απλά ειναι ο καθρέφτης μας.Παίρνει την εικόνα που ΕΜΕΙΣέχουμε για τον εαυτό μας.Γιαυτό ετοιμάσου και κάνε χώρο.. ετοιμάσου να ζήσεις την ζωή που επιθυμείς και σου αξίζει ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!
Theta healing - Μέθοδος Θήτα
Ο νους πολλές φορές χρειάζεται μία ιεροτελεστία για να συλλάβει την εντολή και να την κάνει πραγματικότητα.Για τον σκοπό αυτό της υλοποίησης  μπορείτε να διαλέξετε το δικό σας κουτί Διαλογισμού απο την συλλογή του Θήτα Όλον για εσάς ή δώρο για τους αγαπημένους σας.Όμορφα ξύλινα κουτάκια με φτερά αγγέλου με αρωματικά χειροποίητα κεράκια,κρυστάλλους για ενδυνάμωση,προστασία και θεραπεία.Σανδαλόξυλα για καθαρισμό της προσωπικής μας ενέργειας και του χώρου μας από αρνητική ενέργεια,αιθερικά αποτυπώματα και σκεπτομορφές.Κοσμήματα από ενεργειακούς κρυστάλλους θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας αλλά και θα γίνουν οι αληθινοί σύμμαχοί σας στο θεικό σας ταξίδι και προορισμό.
ΞΕΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
????ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΗΤΑ!
Ευχαριστώ το ταλαντούχο μου πλάσμα Ανέζα Καράμπαλη για τις πανέμορφες φωτογραφίες!
(Visited 854 times, 2 visits today)