ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι είναι ημιπολύτιμοι λίθοι και κρύσταλλοι που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για την προώθηση της θεραπείας και της πνευματικής ανάπτυξης. Πιστεύεται ότι διαθέτουν ένα ενεργειακό πεδίο που ακτινοβολεί στο περιβάλλον, επηρεάζοντας τη σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία. Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι κυκλοφορούν σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα, καθένας με τη δική του μοναδική ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει και να εξισορροπήσει την ενέργεια του χρήστη. Μεγάλη ποικιλία μπορείτε να βρείτε και στο site μας, ενεργοποιημένους και προγραμματισμένους , έτοιμοι για την χρήση σας.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Τι είναι οι ενεργειακοί κρύσταλλοι;

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι είναι ορυκτά που έχουν επιλεγεί ειδικά για τις συγκεκριμένες θεραπευτικές τους ιδιότητες. Πιστεύεται ότι περιέχουν ισχυρά ενεργειακά πεδία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθαρίσουν, να εξαγνίσουν και να εξισορροπήσουν την ενέργεια του χρήστη. Πολλοί ενεργειακοί θεραπευτές χρησιμοποιούν ενεργειακούς κρυστάλλους ως μέρος της θεραπευτικής τους πρακτικής, πιστεύοντας ότι η ενέργεια του κρυστάλλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επηρεάσει την ενέργεια του θεραπευόμενου.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Υ.Γ. Κάθε κρύσταλλος ενεργοποιείται μέσα από τις καταπληκτικές ιδιότητες της Μεθόδου Θήτα όπου εξατομικεύουμε τις δυνατότητες του κρυστάλλου. Ενδυναμώνουμε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ξεμπλοκάρουμε τα ιερά ενεργειακά κέντρα, υλοποιούμε για το ανώτερο μας καλό, προγραμματίζουμε στις ανάγκες μας και ενσταλάζουμε. Η θεραπεία του κρυστάλλου μέσα από την μέθοδο Θήτα έτσι όπως αναφέρει η δημιουργός της δεν χρειάζεται περαιτέρω γέμισμα με άλλες τεχνικές ή καθαρισμό ή επαναφόρτιση και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλους κρυστάλλους. Ο κάθε κρύσταλλος απελευθερώνει τις ιδιότητές του στον δικό του ρυθμό και ένταση ανάλογα με το ενεργειακό πεδίο, τις πεποιθήσεις και την δεκτικότητα του κάθε ατόμου για βοήθεια.

Είναι απαραίτητο να ΘΥΜΑΣΤΕ πως ένας κρύσταλλος δεν παραβιάζει ποτέ την ελεύθερη βούληση του ατόμου που το φοράει ή κάποιου άλλου ανθρώπου ή ενέργειας. Βασίζεται στην αγάπη και χρησιμοποιείται για ενδυνάμωση και προστασία. Σε καμία περίπτωση δε αντικαθιστά την θεραπεία ή την φαρμακευτική αγωγή.

(Visited 807 times, 1 visits today)