ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΨΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ

Πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων γνωρίζει πως ο τρόπος που φοράμε τα δαχτυλίδια μας συμβολίζει τις βαθύτερες ανάγκες του υποσυνειδήτου μας καθώς και τις ανέκφραστες επιθυμίες μας. Και πως ανάλογα με το που φοράμε τα δαχτυλίδια μας μπορούμε να εξυψώσουμε την ενέργειά μας και να βοηθήσουμε την θεραπεία μας με τους ενεργειακούς μας κρυστάλλους.

Τα χέρια μας είναι ο τρόπος που το σώμα μας εκφράζεται. Είναι ο τρόπος που η ψυχή μας εξωτερικεύει τα συναισθήματά της και ο τρόπος που συνδιαλέγεται με τους άλλους.
Theta healing - Μέθοδος Θήτα
Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ μας χέρι είναι το yin μέσα στο Όλον.Είναι εκείνο που ΛΑΜΒΑΝΕΙ και συμβολίζει το υποσυνείδητό μας.Όλες εκείνες τις πεποιθήσεις μας που κοιμούνται ακόμα μέσα σας μη γνωρίζοντας ακόμα την δύναμή τους.Τα δαχτυλίδια που φοράμε εκεί συμβολίζουν την δύναμη, την έκσταση της δημιουργίας και την Σόφια.

Το ΔΕΞΙ μας χέρι είναι το yang μέσα στο Όλον. Είναι εκείνο που ΔΙΝΕΙ και συμβολίζει τον συνειδητό μας νου.Εκείνο που θέλει να τα έχει υπό τον έλεγχό του και τα πάντα τα φιλτράρει με την λογική.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ λειτουργούν ως το yin και το Yang της ενέργειας.Ισορροπούν την ενέργεια και προωθούν υγεία, αγάπη και αφθονία σε κάθε της πτυχή.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Το κάθε δάχτυλο τώρα με την σειρά του φέρει και εκείνο ενέργεια και εκπέμπει συμβολισμούς και αποκρυπτογραφήσεις.Τίποτα δεν είναι τυχαίο στον κόσμο των ιδεών. Αρκεί μόνο η γνώση και η αγάπη για να φέρει ισορροπία και υγεία σε κάθε ενεργειακό πεδίο.

Ανάλογα με το που θα φορέσουμε τα δαχτυλίδια μας ή τους κρυστάλλους μας εκπέμπουμε στο σύμπαν μία συγκεκριμένη ενεργειακή δόνηση. Άλλοτε καλή και άλλοτε όχι. Σκοπός μας είναι η κάθε πράξη να γίνεται με συνειδητότητα για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα της θετικής ενέργειας και της ευεξίας.

Οι κρύσταλλοι που φοράμε στο κάθε δάχτυλο συμβολίζουν και εκπέμπουν τα εξής:

-Ο ΑΝΤΙΧΕΙΡΑΣ συμβολίζει την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.Καθώς ο αντίχειρας είναι απομονωμένος από τα υπόλοιπα δάχτυλα συμβολίζει το ΕΓΩ μας και την δύναμη της θέλησής μας.Καθώς και συναισθήματα υπερηφάνειας που νιώθουμε για τον εαυτό μας.

-Ο ΔΕΙΚΤΗΣ συμβολίζειτην δύναμη και την εξουσία. Καθώς είναι το κατεξοχήν δάχτυλο όπου από την αρχαιότητα οι βασιλιάδες και οι πλούσιοι και συνήθως άντρες φορούσαν στο δάχτυλό τους ακριβά δαχτυλίδια για να επιδείξουν την εξουσία τους και την θέση τους.
Ενεργειακά σε αυτό το δάχτυλο ο κρύσταλλος τονώνει την αυτογνωσία του ατόμου,την αυτοπεποίθησή,την αυτοεκτίμησή του και την ΑΥΤΟΑΞΙΑ ΤΟΥ.

-Ο ΜΕΣΟΣ συμβολίζει την ΜΕΣΗ. Μιας και βρίσκεται στο κέντρο του χεριού. Στο δάχτυλο αυτό η ενέργεια προσελκύει την προσοχή, την φροντίδα και την ισορροπία.

Εδώ χρειάζεται να προσέξουμε την ενέργειά μας καθώς αν φοράμε συνέχεια δαχτυλίδια στον μέσο μας μπλοκάρουμε την ενέργειά μας αντί να την ξεμπλοκάρουμε καθώς από εκεί περνούν αρκετές αρτηρίες που συνδέονται με τα ζωτικά μας όργανα και η μακροχρόνια χρήση τους φέρνει δυσλειτουργία και εκπέμπει καταπίεση. Στην αρχαιότητα ο μέσος θεωρούταν ο “γιατρός της καρδιάς” και κανένα δαχτυλίδι δεν εμπόδιζε την θεία λειτουργία του και τον σκοπό του.

-Ο ΠΑΡΑΜΕΣΟΣ συμβολίζει την ΑΓΑΠΗ,την τρυφερότητα και την αιώνια πίστη. Για αυτό και τα δαχτυλίδια με κρυστάλλους,διαμάντια, ζιργκόν,χαλαζίες και άλλα που χρησιμοποιούνται για αρραβώνα και γάμο προτιμάται να φοριούνται στον παράμεσο για έρωτα και αγάπη. Η ψυχή που φορά το δαχτυλίδι της σε αυτό το δάχτυλο χωρίς να υπάρχει ακόμα ερωτικός σύντροφος εκπέμπει πληρότητα,αυτοαξία, αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό.Δυνατές ενέργειες σε ποιότητα και συχνότητα για να ενεργοποιηθεί ο νόμος της έλξης και να προσελκύσει το άτομο τον πιο συμβατό ερωτικό του συντροφο με θεϊκά χαρακτηριστικά.

-ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΟ συμβολίζει την ανάγκη για διαφορετικότητα και ελευθερία μιας και βρίσκεται απέναντι από τον αντίχειρα και εξωτερικά του χεριού. Συμβολίζει την τάση για κοινωνικοποίηση αλλά και ένταξη στην κοινωνία. Το άτομο που φορά τον κρύσταλλό του στο δάχτυλο αυτό έχει διαίσθηση,καλή μνήμη, πειθώ και ευχέρεια λόγου. Τα πολλά δαχτυλίδια εδώ φορτώνουν το άτομο με αρνητική ενέργεια μιας και υποδεικνύουν την ροπή του προς τον υλισμό και την επιφάνεια. Ένα κρυσταλλάκι στο μικρό μας δάχτυλο φέρνει θεαματικά αποτελέσματα στην επικοινωνία με τον έξω κόσμο.Τα περισσότερα φέρνουν αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Σε κάθε δάχτυλο είναι πολυ σημαντικό οι κρύσταλλοι να εφαρμόζουν στο κάθε δάχτυλο με ακρίβεια στο μέγεθός τους για την ορθή ροή του αίματος και για την εύρυθμη λειτουργία των ζωτικών μας οργάνων. Οπότε ούτε να είναι πολύ σφιχτό το δαχτυλίδι όπου φανερώνει μία καταπιεσμένη ψυχή γεμάτη φοβίες, προσκολλήσεις και εμμονές αλλά ούτε να είναι πολύ χαλαρό κάτι που υποδεικνύει την τάση του ατόμου να αποφεύγει τις ατομικές του ευθύνες, να παριστάνει το θύμα και να φλερτάρει με την ασυδοσία.

Θα κλείσω με την Σοφία των προγόνων μας φωτεινά μου πλάσματα για να θυμηθούμε και τις ρίζες μας : ” ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ”.

(Visited 2.119 times, 3 visits today)