Στο τέλος…όλα θα πάνε καλά

ΣΕ ΟΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΒΙΩΝΕΙΣ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΠ!!

ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ  ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ;
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ!

Θα υπάρξουν και εκείνες οι στιγμές που το δεν μπορώ θα είναι πιο ισχυρό από οποιαδήποτε άλλη σκέψη.Ίσως αυτές οι στιγμές να υπερισχύουν μέσα στην ημέρα και να σου κρύβουν το χαμόγελό σου..να χαμηλωνουν την ενέργειά σου..να σε απομακρύνουν από τους ανθρώπους που θέλεις να είσαι μαζί και η ευτυχία σου να φαντάζει πολύ μακρινή.Θα υπάρξουν και εκείνες οι στιγμές που θα νιώθεις τελείως αδύναμος και δεν θα ξέρεις ποιο σκοπό εξυπηρετείς..που οτιδήποτε κάνεις είναι ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη σου που δεν ξέρεις πώς να το ξεφορτωθείς και δεν θα λαμβάνεις κανένα μήνυμα για το ότι βρίσκεσαι στον δρόμο της αγάπης.Όλες εκείνες τις στιγμές μισείς τον εαυτό σου..λυπάσαι για την ύπαρξή σου..νιώθεις απέραντη μοναξιά και πως δεν υπάρχει τίποτα που να δίνει νόημα στη ζωή σου.Κατά κάποιο μαγικό τρόπο όλοι σου γυρίζουν την πλάτη και όλα τα βλέπεις μαύρα. Νιώθεις εξασθενημένος και προδομένος από τη ζωή..

Εκείνες τις στιγμές χαλάρωσε.
Εκείνες τις στιγμές πάρε δυο βαθιές αναπνοές και χαλάρωσε.Είναι εντάξει να έχεις αρνητικά συναισθήματα.Είναι ανθρώπινο να έχεις αρνητικές σκέψεις και σου επιτρέπεται να είσαι αδύναμος..μην τρομάζεις.
Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου. Σταμάτα να νιώθεις ενοχές.Μην επιτρέπεις στην ντροπή  σου να δηλητηριάζει τον εσωτερικό σου κόσμο.
Ένα χρειάζεται να ξέρεις:πως οτιδήποτε αρνητικό βλέπεις γύρω σου είναι ο καθρέφτης σε αυτό που νιώθεις μέσα σου.
Αν ο κόσμος σε αρνείται είναι γιατί εσύ αρνείσαι τον εαυτό σου.
Αν οι άλλοι σε απορρίπτουν είναι γιατί εσύ απορρίπτεις εσένα και αυτό μην ξεχνάς πως είναι εντάξει.
Πάντα υπάρχει μία νέα ευκαιρία για να ξεκινήσεις από την αρχή..για να κάνεις την δική σου επανεκκίνηση.Αυτή η ευκαιρία ότι κι αν σου συμβαίνει είναι ΤΩΡΑ!!
Η Μέθοδος Θήτα δίνει αυτή ακριβώς την ευκαιρία.Ξεκαθαρίζει την ομίχλη του ατόμου που νιώθει τιμωρημένος από τη ζωή και επαναφέρει την αγάπη και την ένωση του με την ύψιστη Σοφία που υπάρχει μέσα του.
Οι αρνητικές  πεποιθήσεις μας είναι αυτές που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή έτσι όπως την έχουμε ονειρευτεί μα έχουμε δικαίωμα να την ζήσουμε ανεξάρτητα από το τι βιώνουμε.Δεν χρειάζεται να πονέσουμε για να μάθουμε αλλά μπορούμε να εξελιχθούμε μέσα από την αγάπη.Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε την ασθένεια για να είμαστε δυνατοί αλλά μπορούμε να είμαστε δυνατοί μέσα από την υγεία. Μέσα από την θεραπεία επαναπρογραμματίζουμε πεποιθήσεις όπως:Μου επιτρέπετε να είμαι ευτυχισμένος.Αγαπώ τον εαυτό μου άνευ όρων.Είναι εντάξει να ζω μία εύκολη ζωή. Έλκω ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ.Είναι εφικτό να τα έχω όλα και τα έχω όλα.Και αυτό με κάνει να νιώθω καλά.Με την μέθοδο Θήτα ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία να ζήσει την ψυχική του ανάταση,να καθαρίσει οτιδήποτε αρνητικό υπάρχει μέσα στην βαθύτερη σκέψη του που τον ορίζει και τον καθορίζει.Οι αρνητικές μας πεποιθήσεις χρειάζεται να περάσουν από γεννεές για να θεραπευτούν .Με την Μέθοδο Θήτα αντικαθιστούνται με αγάπη και στιγμιαία.Η θεραπεία γίνεται άμεσα και είναι αποτελεσματική από την πρώτη κιόλας φορά.Είναι ένα υπέροχο ταξίδι αυτογνωσίας που ο άνθρωπος ανακαλύπτει τον ανώτερο του εαυτό του. Αγαπά την καλή και την κακή του πλευρά και συνειδητοποιεί πως μόνο η αγάπη είναι αυτή που κάνει την ένωση για να μπορέσει να φτάσει στον ανώτερο σκοπό της ύπαρξής του. Οτιδήποτε βιώνουμε τώρα είναι περαστικο.Για οτιδήποτε περνάμε τώρα δίνουμε εντολή στο υποσυνείδητό μας ότι έχουμε πίστη πως όλα πηγαίνουν καλά.Δινουμε χρόνο στον εαυτό μας να επουλώσει τις πληγές του και του δίνουμε υπόσχεση πως οτιδήποτε σκεφτόμαστε κάνουμε θα το φιλτράρουμε πάντα μέσα από την ενέργεια της αγάπης.Αυτή είναι η λύτρωση.Αυτή είναι και η θεραπεία.

Και μην ξεχνάτε  πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά..και αν δεν πάνε τότε δεν ήρθε ακόμα το τέλος!!

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

(Visited 325 times, 1 visits today)