Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ

Η χρήση ενεργειακών κρυστάλλων μπορεί επίσης να είναι ευεργετική στη σεξουαλική σας ζωή. Οι κρύσταλλοι μπορούν να βοηθήσουν στο άνοιγμα των ενεργειακών οδών του σώματος, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στην αύξηση τόσο της έντασης όσο και της απόλαυσης της σωματικής οικειότητας. Όταν χρησιμοποιείτε ενεργειακούς κρυστάλλους στη σεξουαλική σας ζωή, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό τύπο κρυστάλλου για τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Όπως ο ροζ χαλαζίας είναι ιδανικός για το άνοιγμα του τσάκρα της καρδιάς, ενώ ο αμέθυστος είναι ιδανικός για να επιφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Ο τιρκουάζ αναφέρεται ως το πετράδι του έρωτα και της αγάπης, ενισχύει την αυτοπεποίθηση καθώς επίσης προστατεύει απο τις ψυχικές επιθέσεις και την αρνητική ενέργεια. Ο κόκκινος λυχνίτης βοηθά στη σεξουαλικότητα, στην αύξηση και απογείωση της libido, βελτίωση στις ερωτικές σου σχέσεις και ενίσχυση του κβαντικού πεδίου για προσέλκυση του πιο συμβατού ερωτικού συντρόφου. Ο κόκκινος αχάτης φημίζεται ότι είναι μαγνήτης της αγάπης, είναι ιδανικός για όσες γυναίκες θέλουν οικογενειακή ευρρυθμία και γαλήνη στο σπίτι τους καθώς επίσης για όσες επιθυμούν μακροζωία, προστασία και χαρά. Ένας ακόμα κρύσταλλος είναι ο λευκός όνυχας καθώς βοηθά στον έρωτα, την αγάπη , την ευτυχία, την τύχη και την αυτοπεποίθηση.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοι είναι ισχυρά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της θεραπείας και της πνευματικής ανάπτυξης. Αν και υπάρχουν ακόμη πολλά να μάθουμε για τη χρήση των ενεργειακών κρυστάλλων, τα οφέλη είναι σαφή. Είτε θέλετε να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε, είτε να ανοίξετε τον εαυτό σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο επίγνωσης, είτε να αυξήσετε την απόλαυση της σωματικής οικειότητας, οι ενεργειακοί κρύσταλλοι μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία κρυστάλλων στην συλλογή μας στο Θήτα ‘Ολον όπου όλοι οι κρύσταλλοι σας έρχονται ενεργοποιημένοι και προγραμματισμένοι με τεχνικές της Μεθόδου Θήτα, έτοιμοι να τους φορέσετε και να απολαύσετε τις ιδιαίτερες ιδιότητές τους.

(Visited 1.454 times, 3 visits today)