Διαλογισμοί

Διαλογισμοί Θεώνη Όλων

Είναι αποδεδειγμένα πια πως ο Διαλογισμός είναι θεραπευτικός. Μειώνει το άγχος,θεραπεύει τον πόνο, βοηθά την αναπνοή και το νευρικό μας σύστημα. Βοηθά στην αϋπνία, στο στρες και απεευθερωνει τοξίνες.Αλλαζει την συχνότητα των εγκεφαλικών κυττάρων και μπορούμε να φτάσουμε όμορφα και γρήγορα στην συχνότητα Θήτα. Εκεί συναντάμε το υποσυνείδητο μας και εκεί ο εγκέφαλος μας κάνει θαύματα.

Επιτρέψτε μου να σας συνοδεύω στην υπερδύναμη του υποσυνειδήτου με την δύναμη της σκέψης σας και του οραματισμού.Επιτρεψτε μου να σας ξεναγήσω στα άδυτα του υποσυνειδήτου σας που μέσα από τα κύματα Θήτα κάνει στιγμιαίες υλοποιήσεις μιας και συγχρονιζεται στην ενέργεια της αγάπης.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποκτήσει ότι επιθυμεί με τον ανώτερο τρόπο και να μάθει να συντονίζεται με το Όλον μιας και μέσα απο το 7ο επίπεδο του Δημιουργού είμαστε όλοι ένα!!

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γνωρίσει το άγνωστο κομμάτι του εαυτού του και να νιώσει τα ευεργετικά οφέλη της θερεπείας.

Ο διαλογισμός αυτός θα σε βοηθήσει να χαλαρώνεις, να έρχεσαι σε απλή με το σοφό τμήμα του εαυτού σου και να έχεις θεία διάκριση της εσωτερικής φωνουλας μέσα σου όπου θα ξεχωρίζεις ποτέ υποκινειται από τον φόβο και πότε απο την αγάπη και την αυτοπεποίθηση.

Φέρε μαζί την θετική σου διάθεση, τη θέληση σου για μάθηση και αλλαγή και το αίτημά σου.Εχε μαζί σου αυτό που θέλεις να αλλάξεις. Ότι και αν είναι αυτό. Είναι θέμα υγείας, σχέσεων, αφθονία, οικογένεια, αυτοπεποίθηση, αγάπη και έλα να μετατρέψουμε μαζί την αμφιβολία σε δύναμη. Την ανασφάλεια σε πίστη, την απόρριψη σε υγεία, τον φόβο σε θερεπεία. Να θυμάσαι πάντα πως όλες οι απαντήσεις είναι μέσα σου.

Έλα να τις εξερευνήσουμε μαζί.

Διάρκεια 1 ώρα και 11λεπτα

Η διαδικτυακή συνάντηση περιλαμβάνει:

Γνωριμία μεταξύ μας

Γνωριμία με το Θεώνη Όλων

Διαλογισμός του Θεώνη Όλων

Συζήτηση εντυπώσεις

Αποχαιρέτισμος

(Visited 1.518 times, 2 visits today)

Οι ομαδικές συναντήσεις του Θεώνη Όλων είναι γεγονός

Κάνε την εγγραφή σου σε τιμή γνωριμίας!