Σεμινάριο Αφθονίας και Υλοποίησης

Έχουμε το δικαίωμα να αποκτήσουμε τα πάντα!Πραγματικά τα ΠΑΝΤΑ και γίνεται!

Από την στιγμή που το υποσυνείδητό μας..μας το όρισε σαν επιθυμία το υποσυνείδητό μας μπορεί και να μας το πραγματοποιήσει με τις κατάλληλες πεποιθήσεις.

Από την στιγμή που το υποσυνείδητό μας..μας το όρισε σαν επιθυμία το υποσυνείδητό μας μπορεί και να μας το πραγματοποιήσει με τις κατάλληλες πεποιθήσεις.

Σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις..και θα το έχεις!Τι είναι αυτό που θέλεις; Υγεία; Έρωτα; Σπίτια; Αυτοκίνητα; Άνετη πλούσια ζωή; Ταξίδια; Δώρα; Αγάπη; Στοργή; Ότι επιθυμείς είναι δικό σου από θείο δικαίωμα. Η αφθονία είναι μέρος της φύσης και του σύμπαντος και εσύ είσαι ένα με την φύση και το Σύμπαν.Άρα η αφθονία είναι και μέρος δικό ΣΟΥ.Μπορείς να αποκτήσεις τα πάντα αρκεί η επιθυμία σου,η συμπεριφορά σου και οι επιλογές σου να μην υπερβαίνουν την ΑΓΑΠΗ.

Που σημαίνει πως ότι αποφασίζεις χρειάζεται να δρα σύμφωνα με το γενικό και ανώτερο καλό.

Χρειάζεται να καταλάβουμε πως δεν είμαστε αντίπαλοι σε αυτοί την ζωή αλλά σύμμαχοι.Όλοι έχουμε την ίδια αφετηρία και όλοι καταλήγουμε στην ίδια φυσική φθορά.

Η αγάπη είναι η μοναδική ενέργεια που όταν διαιρείται ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!Οποιαδήποτε άλλη πεποίθηση είναι λανθασμένος προγραμματισμός και θέλει θεραπεία.Το καλό επιστρέφει πολλαπλό στον ιερό κύκλο της αφθονίας.

Σε αυτό το Θήτα Ολονάριο θα μάθουμε φωτεινά μου πλάσματα το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ πως:ΑΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ.Αφθονία είναι ο εσωτερικός πλούτος. Είναι η αγάπη. Τα θετικά συναίσθημα. Η προσφορά, το μοίρασμα και η χαρά.Πρώτα αποκτάμε αφθονία στον ΝΟΥ και μετά υλική αφθονία.Το σύμπαν έχει για όλους άπειρα και έχουμε το δικαίωμα να έλξουμε τα πάντα.Αρκεί αυτό που θέλουμε να μην μπαίνει πάνω από την αγάπη. Η αφθονία ποτέ δεν φθίνει ποτέ δεν τελειώνει και ποτέ δεν εξαρτάται!!

Επιτρέψτε λοιπόν στον εαυτό σας την γνώση στην πηγή της αφθονίας και να θέσει νέους στόχους υλοποίησης για το νέο ευλογημένο έτος.

Διάρκεια 2 ώρες

Η διαδικτυακή συνάντηση περιλαμβάνει:


– Χαιρετισμός:Μικρός διαλογισμός για το καλωσόρισμα των μελών

-Τι είναι αφθονία και τι είναι Υλοποίηση

-Καθαρισμός ενεργειακού πεδίου από μπλοκαρίσματα

-Ενσταλλάξεις βασικών πεποιθήσεων όσο αφορά την αφθονία και την υλοποίηση

-Ονειροδόμηση για το νέο έτος

-Διαλογισμός αφθονίας και υλοποίησης με τον ανώτερο πάντα τρόπο

-Αποχαιρετισμός

*Θα δοθεί δώρο σε κάθε συμμετέχοντα δώρο ο διαλογισμός της Αφθονίας και της Προστασίας από την συλλογή του Θήτα Όλον.

(Visited 1.597 times, 1 visits today)

Οι ομαδικές συναντήσεις του Θεώνη Όλων είναι γεγονός

Κάνε την εγγραφή σου σε τιμή γνωριμίας!