Σύμβολο Θεώνη Όλων

Τι συμβολίζει το γράμμα Θήτα;

Το γράμμα Θήτα είναι από τους αρχαίους μας Έλληνες όπου είχαν κατανοήσει την δύναμη της ενέργειας προ Χριστού. Στην αρχαιότητα το Θ πριν καταλήξει στην τελική του μορφή όπως το χρησιμοποιούμε τώρα ήταν ένας κύκλος όπου συμβόλιζε το Όλον. Δηλαδή το σύμπαν, το άπειρο..τον κόσμο όλο. Και η τοποθέτηση της κουκίδας μέσα στο Όλον είμαστε εμείς. Ισχύει και το αντίστροφο πως και το όλον είναι μέσα σε ΕΜΑΣ!

Η έννοια αυτή είναι μια ιδιοφυΐα και απεικονίζει άριστα την ύψιστη σοφία του υποσυνειδήτου μας που συνδέεται με την ανώτατη διάνοια του Όλου και το αντίστροφο. Κάθε ένας από εμάς δεν είναι μια απλή κουκίδα μέσα στο σύμπαν αλλά αντίθετα κρύβει ένα ολόκληρο σύμπαν μέσα του που τον καλεί να το ανακαλύψει για να ενωθεί και συνειδητά με το θεϊκό άπειρο για να λάβει και για να προσφέρει.Από όπου μπορεί να επηρεαστεί από αυτό αλλά και να το επηρεάσει.

Αυτό κάνει ακριβώς και η θεραπεία της μεθόδου Θήτα. Μέσα από τον διαλογισμό της Vianna Stibol Δημιουργού της Μεθόδου Θήτα φτάνουμε στα κύματα Θήτα όπου εκεί γινόμαστε ένα με τον Όλον. Όπου εκεί ξεδιπλώνεται η απόλυτα θεϊκή σοφία μέσα μας.Όπου εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματά μας και η θεραπεία σε όλα τα προβλήματά μας.Μέσα μας βρίσκεται η θεραπεία μας.Γιατί το μέσα μας ενώνεται με το όλον και το όλον είμαστε εμείς.

Αυτός είναι και ο δικός μου ο σκοπός. Να σας ξεναγήσω σε αυτό σας το ταξίδι και να ρίξω φως στον δρόμο σας με πολλή αγάπη!

Για αυτό και επέλεξα αυτήν την ονομασία για να σας συστήσω το έργο μου με σκοπό η ιδιότητα και η δύναμη αυτή να γίνει παντού γνωστή.

Theta healing - Μέθοδος Θήτα

Τι σημαίνει το σύμβολο του Θεώνη Όλων;

Το Σύμβολο του Θήτα είναι το δώρο της ενσυνειδητότητας στον άνθρωπο.Και η γνώση του Θεώνη Όλων σε εσάς.Στο εδώ και τώρα μέσω του διαλογισμού, των κρυστάλλων και της θεραπείας.Δίνει στον άνθρωπο εμπιστοσύνη στην ροή και στην ύψιστη θεϊκή ενέργεια. Ο κύκλος  συμβολίζει την αναγέννηση και το Όλον (Όλων, εμείς) και το εσωτερικό του κύκλου συμβολίζει το θήτα και τελίτσα, εσένα . 

Όλο μαζί παρουσιάζεται σαν στόχος γιατί έχεις την δύναμη θαυματάκι μου ότι σκέφτεσαι να το πετυχαίνεις και να το υλοποιείς με τον ανώτερο πάντα τρόπο. Μπορείς επίσης να το δεις και και να ένα μάτι ή έναν παρατηρητή μιας και μόνο ότανν βγειςς έξω από το συναίσθημά σου θα μπορέσεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να το προσφέρεις θεραπεία.

Ευλογημένοι για την σοφία των προγόνων μας και που φέρουμε στο DNA μας ίχνη από την σοφία τους και την ομορφιά της ψυχής τους.

Είσαι έτοιμος/ή να γίνεις ένα με το Όλον;

Κάθε ταξίδι ξεκινά με ένα πρώτο βήμα. Έτσι και η αλλαγή της ζωής σου σε κάθε πτυχή της ξεκινά με την αυτογνωσία σου.
(Visited 3.814 times, 6 visits today)